TP ROK II – Ryhmänohjaajakoulutus

Tiedossa on mm. leirielämää, haikki ja perinteistä ROK-kurssiohjelmaa

Ryhmänohjaajakoulutus on osa jokaisen samoajan (tai viimeisen vuoden tarpojan) partiotaivalta ja se on tarkoitettu suoritettavaksi osana samoajaohjelmaa ennen ryhmänohjaajanatoimimista. Kurssilla käydään läpiryhmän johtamiseen liittyviä hyödyllisiä taitoja monipuolisesti.

Huomioithan!! Ryhmänohjaajakoulutus sisältää kaksi viikonloppua. Ensimmäinen osa järjestetään 18.–20.8. Pajaniemessä(haikki) ja toinen osa 1.–3.9. Säynäsaaressa. Molempiin kurssiviikonloppuihin ilmoittaudutaan samalla kertaa. Kurssikirjeet ilmoittautuneille lähetetään 1–2viikkoa ennen ensimmäistä kurssia.

ROK-kurssinhinta määräytyy osallistujamäärän mukaan, 60–70 €/osallistuja. Kurssimaksut laskutetaan lippukunnilta - tarkista omasta lippukunnastasi, kustantaako lippukunta kurssimaksun esimerkiksi osittain tai kokonaan vai maksaako osallistuja sen lippukunnalle.

Kurssiosallistumisensavoi kulutta perua 6.8.2022 mennessä, mikä on myös ilmoittautumisen DL. Mikäli kurssi peruuntuu esim. sairastumisen takia, korvauksen kurssimaksusta voi hakea partiovakuutuksesta, lisätietoa:https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/

Yhteystietoa löytyy ja sitä voi kysyä:

Paavo Lemmetyinen

+358452325455