PP – Akela- ja sampokoulutus

Kurssi on tarkoitettu aikuisille sudenpentulauman ja seikkailijajoukkueen johtajille, myös uusille aikuisille. Kurssille osallistuvan tulee täyttää vähintään 18 vuotta kurssin järjestämisvuoden aikana.

Koulutus antaa valmiuksia toimia 7-12 vuotiaista koostuvan ryhmän johtajana ja ymmärtää lapsen/nuoren kehitysvaiheita. Saat vinkkejä ja apua ohjelman toteuttamiseen, toiminnan turvallisuutta unohtamatta, niin yksittäisessä kokouksessa, retkellä kuin koko ikäkauden aikana sekä lauman/joukkueen ohjaamiseen liittyvissä haasteissa. Kurssilla pääset itse virkistymään ja saat vaihtaa ajatuksia, ideoita sekä kokemuksia muiden sudenpentu- ja seikkailijajohtajien kanssa.

Kurssi sisältää moduulit: Ikäkausiohjelman perusteet, Kehitys ja kasvu 1, Minä akelana/sampona, Sudenpentu ja seikkailijaryhmän johtaminen sekä Turvallisesti ryhmässä. 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Kurssista saa 1,5 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Kurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana kaksipäiväisenä. Koulutus alkaa lauantaina aamulla klo 9.00 jatkuen iltaan ja kurssi päättyy sunnuntai-iltapäivällä n. klo 15.00. Koulutus sisältää aloitus -ja päätöskeskustelun.

Jotta koulutuksesta saa kaiken irti tulee uusien partiolaisten käydä ennakkoon Tervetuloa Partioon koulutus. Tervetuloa partioon koulutuksen pääset tekemään moodlessa ja lisätietoja löytyy täältä

Hinta: 60€/15€

Järjestäjä: Ikäkausikoulutusjaosto

Lisätiedot: Susanna Kaitera, etunimi.sukunimi@partio.fi

VIP: 31.8 Ilmoittautumista jatkettu 7.9. saakka


Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hygienia, Hyvä olla, Katsomus, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa