PERUTTU J-SP Matka Venäjän Jamboreelle

Oletko sinä:

- samoaja tai vanhempi (yli 14 vuotias)

- aina valmis uusiin seikkailuihin

- innostunut rakentamaan ystävyyttä yli rajojen ?

Mikäli olet etsimämme partiolainen, ilmoittaudu mukaan Järvi-Suomen Partiolaisten leirimatkalle venäjän jamboreelle 23.-31.7.2020!

Huikea leirimatkamme alkaa ja päättyy Joensuuhun. Reissun aikana pääset osallistumaan jamboree -leirille sekä tutustumaan venäläiseen kulttuuriin leirin jälkeen petroskoissa vietettävän kaupunkipäivän aikana. Leirimatkan hintaan sisältyy myös keväällä 2020 järjestettävä ennakkoviikonloppu, jossa pääset tutustumaan muihin matkalle lähtijöihin, harjoittelemaan leirillä tarvittavia taitojaja nostattamaan jamboree intoa!

Leirimatkan alustava hinta on 340 €. Jokainen matkalle lähtijä tarvitsee voimassao levan passin, oman viisumin sekä matkavakuutuksen. Autamme ja opastamme viisumin hankkimisessa.

Valitettavasti emme voi taata erityisruokavalioita tai bussikuljetustal eiripaikan välittömään läheisyyteen. Leirin ohjelmassa on mm. kiipeilyä ja vesiaktiviteetteja. Siksi matkalle osallistuminen vaatii hyvää peruskuntoa.

Kiinnostuitko lähtemään, mutta ikä ei riitä tai oma terveydentila arveluttaa? Ota yhteyttä matkanjohtajiin, niin mietitään yhdessä matkalle lähdön edellytykset.

Matkalle otetaan mukaan max. 20 osallistujaa, joten ilmoittauduthan piakkoin, kuitenkin viimeistään 31.1.2020.

Lisätietoja antavat matkanjohtajat :

Anne Salmela, puh. 050 379 4679 ,anne.salmela@partio.fi

Anne Kekkonen, puh. 040 5339063,anne.kekkonen@partio.fi