HP Yhteiskuljetukset Johtajatulille, Tampere-Evo

Hämeen Partiopiiri järjestää kaikille avoimen yhteiskuljetuksen Tampereelta Johtajatulille. Valitse ympäristövastuullinen ja rento tapa saapua tapahtumaan! Yhteiskuljetuksella pääset helposti Johtajatulien ytimeen ilman ratin kääntelyä.

Bussit lähtevät perjantaina 27.8. klo 16.00 ja 17.30 Tampereelta Keskustorin Vanhan kirkon edestä. Kyytiin pääsee myös Linnainmaan liityntäparkkia vastapäätä sijaitsevalta Niihamankadun pysäkiltä (5118) ja Kangasalan linja-autoasemalta. Bussit lähtevät Niihamankadulta noin 16.15 ja 17.45 ja Kangasalan linja-autoasemalta 16.55 ja 17.55. Paluukyyti lähtee Evolta takaisin sunnuntaina n. klo 14 eli ohjelman loppumisen jälkeen ja kuljettaa samoille pysäkeille.

Hinnat:
Meno-paluu 20 €
Yhdensuuntainen matka 15 €

Kuljetuksiin ilmoittaudutaan 16.8. mennessä. 16.8. ilmo-DL:ään saakka voit muokata tai peruuttaa ilmoittautumisesi jäsenrekisteri Kuksassa tai ottamalla yhteyttä Partiotoimistolle partiotoimisto.tampere@partio.fi. Tämän jälkeen ilmoittautumisesi on sitova.

Hämäläisille piiriluottiksille yhteiskuljetus on ilmainen, mutta vaatii sitovan ilmoittautumisen 16.8. mennessä. Käyttämättä jätetyt ilmaisina varatut paikat laskutetaan.

Lisätietoja Johtajatulista löydät tapahtuman omilta verkkosivuilta!