HP Superlauantai – PERUTTU


SuperPäivät tarjoavat koulutusta lippukunnan koko johtajistolle!

Erilaisista koulutuksista ja vinkkivihjareista voi koota itselleen sopivimman kokonaisuuden tai osallistua yhteen koko päivän koulutukseen (huomaa erilliset tapahtumat). Tarjonta on suunnattu erityisesti ikäkausijohtajille, luotseille, ikäkausivastaaville ja ohjelmajohtajille.

Superlauantain ojelmassa on luvassa seuraavat koulutussetit:


klo 10-12

  • Leikkivinkit: Leikki, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Leikki viihdyttää ja vapauttaa jännitystä sekä keventää tunnelmaa. Tule hakemaan leikkivinkit leireille, retkille ja koloiltoihin!

  • 2020 ohjelmapainotus: Vuoden 2020 ohjelmapainotus on johtajuus

  • Ulkomaanprojekti: U-projekti kuuluu pakollisena rastina vaeltajaikäistenohjelmaan ja sen tarkoituksena on opettaa vaeltajaikäistä projektinhallinnastasekä antaa uusia innostavia haasteita hauskassa partioporukassa. Tässärupeamassa jaetaan vinkkejä niin vaeltajille kuin myös vaeltajaluotseilleulkomaanprojektin sisällöstä ja toteutuksesta. Jos ulkomaanprojekti tuntuu vainkaukaiselta haaveelta, niin täältä saat alkusysäyksen projektin aloittamiselle.Mikäli ryhmäsi on jo aloittanut projektin suunnittelun, niin täältä voi hakealisävinkkejä muun muassa varainkeruuseen, ulkomaisten partiokontaktienhankintaan sekä palvelutehtävän suunnitteluun. Koulutukseen voi siis osallistuakaiken ikäiset vaeltajat tai vaeltajaluotsit, yksin tai yhdessä ryhmänsäkanssa.

klo 12-13 LOUNAS

klo 13-15

  • Perhepartio: Tule kuulemaan uudesta perhepartio-ohjelmasta ja nappaa mukaasi toteutusvinkit omaan lippukuntaasi.

  • Kisanjärjestäjän erittäin tiivis paketti: Partiotaitokisojen järjestämisessä, kuten muissakin projekteissa,alkaminen tuntuu olevan yksi vaikeimmista tehtävistä. Kisanjärjestäjän erittäintiiviissä paketissa keskitytään kisaprojektin aloittamiseen. Mitä kisaprojektivaatii? Millaisia pestejä siihen kuuluu, mistä saada tietoa entä keltä kysyäneuvoa? Mahdollisia kysymyksiä voi jo etukäteen lähettää sähköpostillaosoitteeseen anna-maija.aasla@partio.fi.

  • Tervetuloa piiriluottikseksi: Kiinnostaisiko uusi partiopesti piirissä? Tule kuulemaan millaisia pestejä piirissä on avoinna tai kartoittamaan, miten juuri sinun osaamistasi voisi hyödyntää piirin toiminnassa. 


Superlauantain hinta on 15 euroa. Hintaan kuuluu lounas ja kahvi. 

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 20.10. asti.