HP Partiojohtajaperuskurssi 4/2020, retkeilypainotus

Partiojohtajaperuskurssi on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille partiolaisille. Kurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Tämä retkeilypainotteinen kurssi suoritetaan säässä kuin säässä metsässä patikoiden ja leiriytyen eli powerpointsulkeisia ja luokkahuoneessa istumista ei ole tiedossa. Sinulla tulisi olla normaali peruskunto ja jonkinlaista käsitystä kevyelle vaellukselle varustautumisesta, mutta kokemattomampikin vaeltaja pärjää. Päivämatkojen pituutta tärkeämpää on koulutus ja etenemisvauhdin määrittää vartion hitain talsija. Mieltä askarruttavat asiat selviävät kurssin ennakkoillassa, eli ilmoittaudu rohkealla mielellä mukaan!

Kurssi suoritetaan osallistumalla ennakkoiltaan, vaellusosaan, tekemällä mahdollisesti muutamia itsenäisiä tehtäviä sekä toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus. Vaellusosuuden käytäntöjen järjestelyjen kannalta ennakkotapaamiseen osallistuminen on tärkeätä. Nappaa päivämäärät jo talteen ja ilmoittaudu kouluttautumaan metsään! Lämpimästi tervetuloa!

Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: www.hp.partio.fi/partiojohtajien-peruskurssin-johtamisharjoitus. Huomaa, että johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (turkka.salo@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan.

Kurssin hinta on 105 € + halutessasi Partiojohtajan käsikirja 17 €.

Ilmoittautumisaika kurssille: 26.11.2019–29.2.2020