HP Partiojohtajaperuskurssi 3/2023


Lähde hakemaan PJ-koulutuksesta kaikki perustiedot ja -taidot, mitä partiojohtajana tarvitset! Kurssin hyväksytysti suorittanut saa PJ-valtakirjan, jota vaaditaan useiden partiotapahtumien johtotehtävässä.

Partiojohtajien peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla tulee harjoiteltua perusretkeilytaitoja, sillä Pajaniemessä majoitutaan partiomaisissa retkeilyolosuhteissa ja toimitaan paljon ulkona. Kurssille voi osallistua aikaisintaan sinä vuonna kun täyttää 18 vuotta.

Partiojohtajien peruskurssi 3/2023 sisältää:
Johtamistehtävän infoilta 18.4. Teamsissa
1. kurssiosa 26.-28.5. Pajaniemessä Lempäälässä
2. kurssiosa 11.-13.8. Pajaniemessä Lempäälässä
johtamisharjoitus omassa lippukunnassasi

Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: hp.partio.fi/lippukunnalle/ohjelma-ja-koulutus/partiojohtajaperuskoulutus/. Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (Maria Mamia, maria.mamia@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan. Sovi myös itsellesi lippukunnasta ohjaaja.

Kurssin hinta on 120 € + halutessasi Partiojohtajan käsikirja 17 €.

Koulutuksen ilmoittautumisaika 24.11.2022-31.1.2023.

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.

Kurssinjohtaja Maria Mamia, maria.mamia@partio.fi, 040 725 8485.