HP Partiojohtajaperuskoulutus 5/2023, monimuoto

Partiojohtajaperuskurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Pj-monimuotokoulutus koostuu itsenäisesti suoritettavista monimuototehtävistä, neljästä iltatapaamisesta, yhdestä yön yli retkestä maastossa, sekä lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta. Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: hp.partio.fi/lippukunnalle/ohjelma-ja-koulutus/partiojohtajaperuskoulutus/. Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (Juha Mäenalusta, juha.maenalusta@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan. Sovi myös itsellesi lippukunnasta ohjaaja.

Kurssi sisältää neljä iltatapaamista Tampereen Partiotoimistolla 6.9., 27.9., 25.10. ja 8.11., sekä yön yli retken 15.-16.9. Pajaniemessä, Lempäälässä. Iltatapaamisiin voi osallistua myös etäyhteydellä. 

Kurssille voi osallistua aikaisintaan sinä vuonna kun täyttää 18 vuotta.

Kurssin hinta on 120 € (sisältäen Partiojohtajan käsikirjan).

Koulutuksen ilmoittautumisaika 2.-15.8.

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.