HP Partiojohtajaperuskoulutus 4/2024, monimuoto

Partiojohtajaperuskoulutus on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille partiolaisille, erityisesti johtajapesteissä toimiville tai niissä aloittaville. Koulutuksessa perehdytään partiotoiminnan ja projektien johtamiseen, partioliikkeen periaatteisiin, toimintatapoihin ja turvallisuuteen. Koulutukseen kuuluu kouluttautujan toteuttama ja raportoima johtamistehtävä, jonka aikana hän johtaa muita aikuisia tapahtuman toteuttamiseksi, sekä maastoyöpyminen, jonka avulla kerrataan perusretkeilytaitoja. 

Kurssille voi osallistua aikaisintaan sinä vuonna, kun täyttää 18 vuotta. Esitietovaatimuksena on Tervetuloa partioon -koulutus tai käytännössä opitut vastaavat partion perustiedot ja perusretkeilytaidot.

Partiojohtajaperuskoulutus 4/2024 sisältää:
4 verkkotapaamista 4.9., 25.9., 30.10. ja 13.11.
yhden yön retken Pajaniemessä 13.-14.9.
itsenäisesti tehtäviä oppimistehtäviä
johtamisharjoitus omassa lippukunnassasi

Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät Kouluttautujan ohjeesta sivulta https://www.partio.fi/lippukunnille/pestien-tuki/koulutus/perustaso/partiojohtajaperuskoulutus/. Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan. Sovi myös itsellesi lippukunnasta ohjaaja.

Monimuotoisen kurssin hinta on 65 €. Hinta sisältää Partiojohtajan käsikirjan.

Ilmoittautumisaika kurssille: 5.-26.8.

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.

Kurssinjohtaja Juha Mäenalusta, etunimi.sukunimi@partio.fi

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla, Lääkitys ja ensiapu, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa