HP PartioHype, ranneketilaukset

Jäikö harmittamaan, että et päässyt partiokavereiden kanssa kieppumaan laitteissa ja nauttimaan hattarasta? Partioparaatin jäädessä tänä vuonna koronan vuoksi välistä, järjestämme kuitenkin Särkänniemessä sunnuntaina 30.8. PartioHype-päivän. Kyseessä on Särkänniemessä tapahtuma partiopäivä, joka voi olla lippukunnille (rajoitusten niin salliessa) yhteinen syyskauden aloitusretki tai partion markkinointitapahtuma. 

PartioHypessä pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype-päivän aikataulut ja ohjelma tarkentuvat elokuun alussa. Tapahtuman järjestämissä otamme huomioon myös sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset. 

Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa erikoishintaisia, yhden päivän Särkänniemi-rannekkeita (yli 120 cm 29 € ja alle 120 cm 25 € / kpl). Rannekkeet ovat voimassa kesäkauden 2020 lisäksi myös loppuvuoden 2020 sesongeissa (esim. Karmiva karnevaali) sekä ensi vuonna 30.6.2021 asti. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn avoinna oleviin kohteisiin (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto) ja sallittuihin huvilaitteisiin. Särkänniemi-rannekkeiden hinnat kesällä 2020 portilta ovat 47€ ja 42€.  

Särkänniemen aukioloajat löytyvät osoitteesta: https://sarkanniemi.fi/muut/aukioloajat/ . Toistaiseksi Särkänniemeen tulee varata vierailupäivälle paikka etukäteen. Myös ennakkoon lipun hankkineiden täytyy varata vierailupäivä erikseen Särkännimen nettisivujen kautta. 
Huvittele turvallisesti! Lisätietoa Särkänniemeen liittyvistä ajankohtaisista rajoituksista löytyy täältä: https://sarkanniemi.fi/muut/ajankohtaista/ 

Ranneketilaukset tehdään Kuksan kautta, jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla.  

Ensimmäinen tilausaika on 8.-14.6. Nämä rannekkeet voi noutaa seuraavina aikoina: 
  • Tampere: Partiotoimisto, Yliopistonkatu 60 A, tiistaina ja keskiviikkona 16.-17.6. klo 12.00-18.00 
  • Lahti: Kallentalo, Vähäntalonkatu 29, tiistaina 16.6. klo 15.00-18.00 
  • Hämeenlinna: kauppakeskus Goodmanin aulasta, Tähti-lavan vierestä tiistaina 16.6. klo 15.00-18.00 
Tai voit valita postituksen (postitamme maksetut rannekkeet ke 17.6.) postitus- ja käsittelykulut ovat 4 € / lähetys. 

Toinen tilausmahdollisuus on 3.-23.8., jolloin rannekkeita voi noutaa Tampereen Partiotoimistolta tai valita niille postituksen.  

PartioHype-päivänä 30.8. rannekkeet on mahdollista noutaa myös Särkänniemen pääsisäänkäynnin edustalta klo 12.00-14.00. 

Huom! Laskutamme rannekkeet heti tilauksen saapuessa ja luovutamme VAIN maksettuja rannekkeita. Laskut toimitetaan sähköisesti. Oman laskun löytää myös Kuksasta henkilön omista tiedoista. Otathan rannekkeita noudettaessa maksukuitin nähtäväksemme. Partiotoimistolta rannekkeita noutaessa voit maksaa rannekkeet myös kortilla.