HP PartioHype, ranneketilaukset elokuu

Jäikö harmittamaan, että et päässyt partiokavereiden kanssa kieppumaan laitteissa ja nauttimaan hattarasta? Partioparaatin jäädessä tänä vuonna koronan vuoksi välistä, järjestämme kuitenkin Särkänniemessä sunnuntaina 30.8. PartioHype-päivän. Kyseessä on Särkänniemessä tapahtuma partiopäivä, joka voi olla lippukunnille (rajoitusten niin salliessa) yhteinen syyskauden aloitusretki tai partion markkinointitapahtuma. 

PartioHypessä pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype-päivän aikataulut ja ohjelma tarkentuvat elokuun alussa. Tapahtuman järjestämissä otamme huomioon myös sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset. 

Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa erikoishintaisia, yhden päivän Särkänniemi-rannekkeita (yli 120 cm 29 € ja alle 120 cm 25 € / kpl). Rannekkeet ovat voimassa kesäkauden 2020 lisäksi myös loppuvuoden 2020 sesongeissa (esim. Karmiva karnevaali) sekä ensi vuonna 30.6.2021 asti. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn avoinna oleviin kohteisiin (Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto) ja sallittuihin huvilaitteisiin. Särkänniemi-rannekkeiden hinnat kesällä 2020 portilta ovat 47€ ja 42€.  

Särkänniemen aukioloajat löytyvät osoitteesta: https://sarkanniemi.fi/muut/aukioloajat/. Särkänniemeen tulee varata vierailupäivälle paikka etukäteen (https://sarkanniemi.fi/paikkavaraus/  Myös ennakkoon lipun hankkineiden täytyy varata vierailupäivä erikseen.
Huvittele turvallisesti! Lisätietoa Särkänniemeen liittyvistä ajankohtaisista rajoituksista löytyy täältä: https://sarkanniemi.fi/muut/ajankohtaista/ 

Ranneketilaukset tehdään Kuksan kautta, jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla.  

Tilausmahdollisuus on 3.-23.8., jolloin rannekkeita voi noutaa:
  • Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., avoinna klo 9-17) 
  • PartioHype-päivänä Särkänniemen pääsisäänkäynnin edustalta klo 12-14
  • tai valita postituksen 4€/lähetys 

Huom! Partiotoimistolta voi tulla myös suoraan ostamaan rannekkeita, ilman, että tilaus on tehty Kuksaan. Kaikista postitettavista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin vuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja postitamme rannekkeet vasta, kun maksu näkyy tilillämme.