HP PartioHype 14.9.2024

PartioHype 14.9. Särkänniemessä

PartioHypessä pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype päivänä Särkänniemi on avoinna klo 12–19.

PartioHype-päivässä piirin infoteltalla on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää. Luvassa on myös pieni yllätys huivikauloille [niin kauan kuin tavaraa riittää]. Tuo myös ei-partiolainen kaveri mukaan teltalle, jossa hän pääsee testaamaan partiotietämystään.


Erikoishintaiset rannekkeet

·        PartioHypeen 14.9. voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen, 24 €/kpl ja tämä ranneke on voimassa vain lauantaina 14.9. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin huvilaitteisiin ja avoinna oleviin kohteisiin (huom! Koiramäki on suljettuna jo 14.9.)


Tilaus- ja toimitusajat

Ranneketilaukset tehdään:

·        Kuksan kautta 5.8.-9.9., jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla. 

Rannekkeet toimitetaan QR-koodina tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin

Kaikista PartioHypestä noudettavista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin vuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja lähetämme rannekkeiden QR-koodit vasta, kun maksu näkyy tilillämme

·        Voit myös tulla ostamaan rannekkeita Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., avoinna ma-ke ja pe klo 12–16 ja to 12-17) Huom! Jos ostat liput Partiotoimistolta, ennakkotilausta Kuksan kautta ei tarvitse tehdä. Partiotoimistolta rannekkeita voi ostaa 5.8.–12.9. välisenä aikana arkisin ma-ke ja pe klo 12–16 ja to 12-17.

Harhahetki

Ennen PartioHypeä kisataan Särkänniemen alueella ja lähiympäristössä Tampereen Partiolaisten Harhahetki-kisa. Kisa on avoinna kaikille seikkailijoille ja tarpojille. Päivän aikana kuljetaan rastilta toiselle oman vartion kanssa.Lisätiedot Harhahetkestä Tampereen Partiolaisten nettisivuilta