HP PartioHype 10.9.

PartioHype 10.9. Särkänniemessä

PartioHypessä pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype päivänä Särkänniemi on avoinna klo 12–19.

PartioHype-päivässä piirin infoteltalla, heti huvialueelle tultaessa on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää. Luvassa on myös pieni yllätys huivikauloille [niin kauan kuin tavaraa riittää]. Tuo myös ei-partiolainen kaveri mukaan teltalle, jossa hän pääsee testaamaan partiotietämystään.

Tapahtuman järjestämisessä otamme huomioon sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset.


Erikoishintaiset rannekkeet

·        PartioHypeen 10.9. voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen, 22 €/kpl ja tämä ranneke on voimassa vain lauantaina 10.9. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin huvilaitteisiin ja avoinna oleviin kohteisiin (huom! Koiramäki on suljettuna jo 10.9.)

·        Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa myös erikoishintaisia,yhden päivän voimassa olevia Särkänniemi-rannekkeita hintaan 35 €/kpl, rannekkeet ovat voimassa yhtenä päivänä koko kesäkauden 2022 ajan. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn yhtenä päivänä sallittuihin huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon ja avoinna oleviin kohteisiinSärkänniemi-rannekkeen hinta kesällä 2022 portilta on 49 €/ranneke (alle 3v.ilmaiseksi).

Huom! Kaikkien yhden päivän rannekkeiden ostavien tulee varata erillinen sisäänpääsypaikka Särkänniemeen osoitteessa: https://sarkanniemi.fi/fi/paikkavaraus.

Partiohypen rannekkeiden ostajille on automaattinen paikkavaraus tehty jo rannekkeen oston yhteydessä.


Tilaus- ja toimitusajat

Ranneketilaukset tehdään:

·        Kuksan kautta 1.8.-21.8., jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla. 

Näihin tilauksiin voit valita joko postituksen (4 €/lähetys) tai noudon PartioHype-päivänä Särkänniemen pääsisäänkäynnin edustalta klo 12–13.

Kaikista postitettavista ja PartioHypestä noudettavista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin vuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja postitamme rannekkeet vasta, kun maksu näkyy tilillämme.

·        Voit tulla ostamaan rannekkeita Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., avoinna klo 12–17) Huom! Jos noudat liput Partiotoimistolta, ennakkotilausta Kuksan kautta ei tarvitse tehdä. Partiotoimistolta rannekkeita voi ostaa 1.8.–8.9. välisenä aikana arkisin klo 12–17.