HP Luottisseminaari

Elokuussa kaikkien piiriluottisten tie vie vuosittaiseen luottisseminaariin. Tänä vuonna toivotamme sinut tervetulleeksi Tampereelle 22.8., hämäläinen piiriluottis!

Luottisseminaaripäivissä on luvassa koulutusta, tietoiskuja, verkostoitumis- ja vaikutusmahdollisuuksia sekä rentouttavaa ajanvietettä. Tänä vuonna perjantai-ilta (vapaaehtoinen) vietetään mukavan yhdessäolon merkeissä, suomalaisesta luonnosta nauttien, Laipanmaan retkeilyalueella, Pihtilammella. Illan aikana luvassa on retkiruuan valmistusta, omien akkujen lataamista, toiminnanalojen välistä leikkimielistä kisailua sekä valmentajille vielä omaa erityisohjelmaa. Tavoitteena on, että perjantain luontoilun jälkeen mielet virkeinä siirrymme lauantaina Laitikkalan brunssipöytään ja virallisemman asian pariin.

Luottisseminaarissa saamme ajankohtaista tietoa partiossa meneillään olevien projektien tilanteista ja omasta jaksamisesta luottispestissä sekä toki viimeistelemme tulevien vuosien 2021-2022 toimintasuunnitelmia ja tapahtumakalenteria. Tule jättämään suunnitelmiin oma tassunjälkesi!

Luottisseminaarin virallinen ohjelma päättyy lauantaina klo 17

Koko viikonloppu on osallistujille ilmainen sekä korvaamme matkakulusi matkustusohjesäännön mukaisesti. Seminaari ja muut luottisten koulutustapahtumat ovat osa piiriluottiksen pestiä, joten osallistumisesi on tärkeää. Luottisten kouluttautumisen ja yhteistyön avulla varmistetaan piirin toiminnan laatu!

Varaa aika kalenteriisi ja ilmoittaudu jo nyt, mutta viimeistään 14. elokuuta.