HP Akela- ja sampokoulutus, monimuoto

Akela- ja sampokoulutus on tarkoitettu sudenpentulauman tai seikkailijajoukkueen ryhmän johtajana toimiville aikuisille. Koulutus järjestetään osittain yhteisin ja osittain erillisin sisällöin ja kurssilainen voi valita osallistuuko akelan vai sammon koulutukseen. Kouluttautuja saa valmiuksia ymmärtää lapsen kehitysvaiheita sekä saa käytännön vaihtoehtoja erilaisten lasten kanssa toimimiseen. Kouluttautuja oppii suunnittelemaan ja toteuttamaan turvallista viikoittaista toimintaa sekä retkiä partio-ohjelman mukaisesti.

Koulutus sisältää:
aloitusinfon Teamsissa 27.8. klo 18.00–20.30 
lähipäivän 21.9. 
itsenäistä opiskelua Moodlessa 
tarpeen mukaan yhteinen päätös Teamsissa lähipäivän jälkeen (tarve ja ajankohta vahvistetaan myöhemmin)

Koulutuksen aloitusinfoon ja lähipäivään osallistuminen on pakollista. Aloitusinfoa varten osallistujalla tulee olla mahdollisuus käyttää Teamsia, myös mikrofonia ja kameraa.

Kaikille yhteinen lähipäivä järjestetään 21.9. Tampereen Partiotoimistolla ja osa päivästä vietetään ulkona retkeillen. Lähiosan tärkein tarkoitus on tavata muita akeloita, keskustella ja antaa vertaistukea. Koulutuksen teoreettinen osuus opiskellaan itsenäisesti Moodlessa ennen lähipäivää. Moodlessa tehtäviin osioihin annetaan tarkemmat ohjeet aloitusinfossa ja näitä osia voi työstää vapaasti parhaaksi katsomanaan ajankohtana aloitusinfon ja lähipäivän välillä.

Koulutuksen esitietovaatimuksena on Tervetuloa partioon -koulutus tai vastaavat tiedot. Tervetuloa partioon -koulutuksen voi suorittaa ennakkoon omassa lippukunnassa tai verkkokoulutuksena osoitteessa moodle.partio.fi

Kurssin hinta on 25 €.
Ilmoittautumisaika kurssille: 5.–26.8.

Kurssinjohtaja Turkka Salo, turkka.salo@partio.fi

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla, Lääkitys ja ensiapu, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa