HP Aikuisten akelakurssi Rismalahdessa – PERUTTU

Tämä kurssi on suunnattu ensisijaisesti yli 22-vuotiaille akeloille ja se sopii hyvin myös partion juuri aloittaneille aikuisille. Tiivis kahden päivän koulutus sisältää kurssiohjelman lisäksi myös ulkoilua, leppoisaa yhdessäoloa iltanuotiolla sekä yöpymisen Rismalahden partiomajalla.

Kurssi antaa pätevyyden akelan pestissä toimiville tai pestiin aikoville. Kurssilla käsitellään sudenpentujen partio-ohjelmaa ja ikäkausijohtajuutta. Lisäksi pureudutaan ikäkausiohjelmaan lapsen kehitysvaiheiden ja kasvatuksen näkökulmasta, käydään läpi ryhmän kehityksen vaiheita ja aikuisen merkitystä lapsiryhmän toiminnan tukijana ja mahdollistajana.

Koulutuksen esitietovaatimuksena on Tervetuloa partioon -koulutus tai vastaavat tiedot. Tervetuloa partioon -koulutuksen voi suorittaa ennakkoon omassa lippukunnassa tai verkkokoulutuksena osoitteessa moodle.partio.fi

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.

Koulutuksen hinta on 42 €.
Koulutuksen ilmoittautumisaika 3.–18.8.2021. 

Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on alustavasti 20 henkilöä. Mikäli kurssi on täynnä, suosittelemme ilmoittautumaan varasijalle. Kurssin kokoa ja toteutustapaa voidaan muuttaa voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaan.