FiSSc: Yes we can -seglats

Denna seglats ersätter Yes we can-seglatsen i juni som inhiberats.

Tjejer, kolla hit! Har du gått skärgårdsskepparkursen men inte ännu fått ditt certifikat? Eller HAR du certifikat och vill öva på att skeppa Navigator i uppmuntrande sällskap? Har du alltid drömt om att segla Navigator men det har inte blivit av? Nu erbjuder vi en seglats endast för tjejer. Kom med och njut av ett tjejveckoslut ombord på Navigator och samla seglingserfarenhet!

Målgrupp: Kvinnliga explorerscouter, roverscouter och äldre ledare som har gått skärgårdsskepparkursen.

Deltagaravgift: 40€ (Deltagarna kan inte ansöka om reseunderstöd.)

Kontaktuppgifter: programkoordinator Gunilla Edelmann: gunilla.edelmann@scout.fi/ 050 540 5081

Anmälning: Platserna på denna seglats är i första hand reserverade för de som skulle ha deltagit i yes we can seglatsen i juni, och i andra hand för sådana som varit anmälda till någon annan av sommarens seglatser och inte har möjlighet att delta i den seglatsens ersättande seglats (förutsatt att de motsvarar denna seglats målgrupp). Eventuella lediga platser efter det kan personer ur målgruppen anmäla sig till fritt.

Anmäl dig senast 7.6.2020!

Evenemanget arrangeras i samråd med SFV


Covid19: Kom ihåg att inte delta i evenemang om du är sjuk eller har ens lindriga symptom. Ifall du eller någon närstående hör till en riskgrupp är det viktigt att du själv noggrant överväger ditt deltagande i evenemanget.

Närmare information om hur hygien och säkerhet på evenemanget beaktas får du i infobrevet, samt genom att kontakta evenemangets kontaktperson. 

Vi kan bli tvungna att inhibera evenemang på kort varsel. Vi informerar de anmälda om inhiberingar och uppdaterar händelsekalendern på scout.fi. Ingen deltagaravgift uppbärs ifall evenemanget inhiberas på grund av coronaviruset.