Kumppanuuskylämestari, Kimara 2024

Oletko vaeltaja vai aikuinen? Kiinnostaako sinua osallistua kumppanuusprojektiin partiota tuntemattomien tahojen kanssa? Jos vastasit myöntävästi, saatat olla sopiva henkilö Kumppanuuskylämestarin tehtävään. Kumppanuuskylämestarin roolina on luoda leirille kumppanikylä, johon voidaan tuoda kojuja ja telttoja, joissa muun muassa tapahtuman yhteistyökumppanit voivat esittäytyä. Lisäksi kylässä voi olla monenlaista pop-up-tyyppistä ohjelmaa sekä vähintään yksi myymälä. Kumppanikylä voi toimia myös kutsuvieraiden palvelupisteenä, mistä vierailut alueelle voivat alkaa tai päättyä. Kumppanikylä toimii koko leirin ajan ja vaatii tiivistä yhteistyötä niin leirin eri osa-alueiden kuin eri kumppaneidenkin kanssa.

Pestiin kuuluvia tehtäviä ovat muun muassa:
- Kumppanikylän ideointi
- Kylän toiminnan koordinointi
- Osallistujien markkinointi (osana tapahtumaviestintää)

Sinua tukee kumppanuuspäällikkö. Pesti alkaa maaliskuussa 2024 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2024. Tehtävä kattaa leirin esivalmisteluvaiheesta purkuleirin loppuun saakka.

Pestissä odotetaan osallistumista Teams-palavereihin kerran kuussa ja muutama yhteinen seminaariviikonloppu kevään aikana. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja itsenäiseen työhön kokousten ulkopuolella, kohti leiriä edeten.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tarvittavat taidot ja kokemus pestissä ovat innostus yritysyhteistyön rakentamiseen, rohkeus, joustavuus ja kyky tarttua toimeen. Sinulla tulisi olla taitoa pitää langat käsissäsi ja kuunnella tarkasti asiakastarpeita. Kumppanuuskylämestarina menestyt, kun projektinhallinta ei ole sinulle vierasta, johtaminen sujuu sinulta ja kommunikoit sujuvasti. Aikataulut ja budjetointi ovat sinulle tuttuja.

Lisätiedot

Jos kiinnostuit ja haluaisit tietää lisää pestistä, ota rohkeasti yhteyttä tai hae suoraan tähän pestiin. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi ja taustastasi, sekä osaamisesta tai kokemuksesta, jota voit tuoda tehtävään. Kerro myös, mikä motivoi sinua hakemaan juuri tätä pestiä. 

Kumppanuuspäällikkö Svetlana Kargina
etunimi.sukunimi@partio.fi 

Täytä hakemus