HP Juhlaviikonlopun 2021 johtajapari

Etsimme johtajaparia johtamaan Häme 100 vuotta -juhlaviikonloppua!

Hämäläinen partiotoiminta täyttää ensi vuonna 100 vuotta. Hämeen Partiopiiri ry perustettiin 9.10.1921 ja ensimmäiseen Hämeen Partiopiiriin kuului silloisen Hämeen läänin alue sekä joitakin kuntia Uudenmaan ja Mikkelin lääneistä.

Juhlimme ensi vuonna hämäläistä partiota ja nyt etsimmekin kahta tapahtumanjohtajaa johtamaan paraatijuhlaa ja sen yhteydessä järjestettävää viikonlopputapahtumaa.

Hämeen Partiopiiri ry järjestää paraatijuhlan ja yön yli kestävän tapahtuman lippukunnille Hämeenlinnassa 22.-23.5.2021. Perinteisen paraatin lisäksi tarkoitus on järjestää lippukunnille toiminnantäyteinen kaupunkiretkipäivä, jonka ohjelma on vielä avoin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti kestää 30.9.2021 saakka. Tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa yhdessä myöhemmin rekrytoitavan ydintiimin kanssa toiminnallinen juhlaviikonloppu paraatin kera Hämeenlinnassa.

Pestissä toivotaan kokemusta projektijohtamisesta ja ryhmän johtamisesta, erityisesti tapahtumajohtamiskokemus katsotaan eduksi. Myös sidosryhmäyhteistyökokemus katsotaan eduksi. Tehtävää voi hakea niin yksin kuin parinkin kanssa. 

Lisätiedot

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi piirinjohtaja Anni Yliselle sähköpostitse, anni.ylinen@partio.fi, viimeistään keskiviikkona 30.9. Kerro hakemuksessa kokemuksestasi projektien ja tapahtumien johtamisesta ja lyhyt idea siitä, mitä tapahtuma voisi sisältää. Kerro myös, miksi haet pestiä.

Lisätietoja: anni.ylinen@partio.fi

Täytä hakemus