HP viestintäryhmän jäsen, koulutusvastaava

Onko sinulla ajatusta, miten piirin viestintäkoulutusta voitaisiin kehittää? Entä mikä nykyisessä toiminnassa on hyvää?
Hämeen Partiopiirin viestintäryhmä etsii viestintäkoulutuksesta vastaavaa henkilöä mukaan innokkaaseen viestintäryhmään.
Vastuullasi on viestintäkoulutusten järjestäminen, koordinointi ja kehittäminen. Kouluttaakin voit halutessasi, mutta pakko ei ole. Tukenasi on piirin tiedottaja sekä koko viestintäryhmä.

Viestintäryhmän jäsen osallistuu ryhmän kokouksiin, joita on n. 10 / vuosi. Pestiin kuuluu lisäksi osallistuminen muutamiin luottamushenkilötapaamisiin vuodessa. Ryhmän jäsenillä on mahdollista osallistua Suomen Partiolaisten järjestämään koulutuspäivään kerran vuodessa. Pestin hoitamisesta aiheutuvat kulut korvataan piirin matkustussäännön mukaisesti kuittia vastaan.

Mitä sinä saat?
Kokemusta koulutusten järjestämisestä, suunnittelusta ja organisoimisesta. Uusia elämyksiä sekä uutta virtaa partiouralle. Tämän lisäksi saat huippuja uusia ystäviä ja pääset tutustumaan monipuolisesti hämäläiseen partioon.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Viestinnän tuntemisesta on hyötyä, mutta oikealla asenteella sekä halulla kehittyä ja oppia pääset pitkälle. Pestissä pääset laajentamaan jo olemassa olevia verkostojasi.

Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttä ja kestää lähtökohtaisesti 2 vuotta.

Hämeen Partiopiirin viestintään voit tutustua tarkemmin täällä.

Lisätiedot

Tytti-Emilia Mattila
viestinnästä vastaava hallituksen jäsen
tytti-emilia.mattila@partio.fi

Täytä hakemus