HP viestintä – Markkinointivastaava

Onko sinulla näkemystä siitä, miten piirin markkinointia voitaisiin tehdä paremmin, suuremmin ja tavoittavammin? Saatko helposti muita mukaan osallistumaan ja toteuttamaan? Tai haluatko kehittää näitä taitoja? Jos tunnistit itsesi, on tämä pesti tehty sinulle!

Hämeen Partiopiirin viestintäryhmä etsii joukkoonsa markkinoinnin osaajaa tai tulevaa osaajaa. Viestintäryhmä vastaa piirin viestinnästä ja markkinoinnista, niiden suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Tehtävänäsi on suunnitella ja koordinoida, ehkä joskus jopa johtaa, piirin markkinointitapahtumat sekä markkinointikampanjat eri viestintävälineissä ja jalkauttaa Suomen Partiolaisten mainos- ja markkinointikampanjat hämäläisen tyyliin. Tukenasi on muu viestintäryhmä, viestintäministeri sekä piirin tiedottaja.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus Viestinnän ja markkinoinnin tuntemuksesta on hyötyä, mutta oikealla asenteella sekä halulla kehittyä ja oppia, pääset pitkälle. Pestissä pääset laajentamaan jo olemassa olevia verkostojasi.

Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää lähtökohtaisesti 2 vuotta.

Mitä sinä saat?

Kokemusta tapahtumien järjestämisestä, organisoimisesta ja johtamisesta. Uusia elämyksiä sekä uutta virtaa partiouralle. Tämän lisäksi saat huippuja uusia ystäviä ja pääset tutustumaan monipuolisesti hämäläiseen partioon.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

  • Itseohjautuvuus
  • Halu oppia ja kehittyä
  • Kokemus projekteista ja markkinoinnista katsotaan hyödyksi

Lisätiedot

Minna Horelli

minna.horelli@partio.fi

Täytä hakemus