HP valo- ja videokuvaaja

Kuvaajan pestiin kuuluu kuvaus erilaisissa tapahtumissa sovitun aikataulun mukaan, kuitenkin vähintään 2 tapahtumaa /vuosi. Lisäksi kuvaaja osallistuu kuvausryhmän kokouksiin, joita järjestetään 4 kertaa vuodessa. Pestiin kuuluu myös osallistuminen muutamiin luottamushenkilötapaamisiin vuodessa.

Kuvaustiimi koordinoi itse ketkä sen jäsenistä kuvaavat mitäkin Hämeen Partiopiirin järjestämiä tapahtumia. Tarkoituksena on saada mahdollisimman moneen tapahtumaan ainakin yksi valokuvaaja, mutta kuvaustiimille jätetään harkinta siitä, mitkä tapahtumat he kokevat tärkeimmiksi. Kuvaustiimiä voidaan myös pyytää erikseen valokuvaamaan jotakin tapahtumaa. Tapahtumakuvaamisen lisäksi tiimin tarkoituksena on avustaa esimerkiksi piirin nettisivuja ja muuta viestintää varten tarvittavan kuvamateriaalin kuvaamisessa. Kuvaustiimi voi halutessaan kuvata esimerkiksi piirin Youtube-kanavalle videoita eri aiheista. Lisäksi kuvaustiimi voi järjestää kuvauskoulutuksia. Kuvaustiimi voi myös pitää yhteyttä Suomen Partiolaisten kuvausryhmään sekä muiden piirien kuvausryhmiin.

Pestin tavoitteena on auttaa piirin viestintää tuottamalla laadukasta ja monikäyttöistä kuvallista materiaalia. Tukea pestiin saa valokuvausryhmän vetäjiltä sekä piirin tiedottajalta. Kuvaustiimiläisillä on mahdollisuus osallistua Suomen Partiolaisten järjestämään koulutuspäivään kerran vuodessa.

Kuvauskeikoista aiheutuvat kustannukset korvataan piirin matkustussäännön mukaisesti kuitteja vastaan.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti edellyttää perustietoja ja -taitoja valo- tai videokuvauksesta. Kuvaajilta toivotaan rohkeutta kuvata ja lähestyä ihmisiä sekä kykyä heittäytyä eri tilanteisiin. Oma kalusto on eduksi. Pestissä on mahdollista päästä jalostamaan omaa osaamistaan eteenpäin yhdessä muiden kuvaustiimiläisten kanssa.

Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää lähtökohtaisesti 2 vuotta.


Lisätiedot

Harri Halmejärvi,
harri.halmejarvi@partio.fi

Täytä hakemus