HP Sisällöntuottaja

Etsimme Hämeen Partiopiirille sisällöntuottajia. Voit olla esimerkiksi kirjoittaja, kuvittaja, esiintyjä, kuvaaja tai podcastaaja. Hämeen Partiopiirin piirilehti Täplää ja sosiaalisen median kanavia tekevät vapaaehtoisista partiolaisista muodostuvat toimituskunta ja sometiimi yhteistyössä toimistolla työskentelevän tiedottajan kanssa. Sekä piirilehteä että somea tehdään tiiviissä yhteistyössä sekä piirin että valtakunnallisten viestinnän ja markkinoinnin tekijöiden sekä muiden luottamushenkilöiden kanssa.

Sisällöntuottajana voit kirjoittaa tekstejä painettuun tai verkkolehteen, kuvata valokuvia ja videoita, kuvittaa juttuja lehteen tai someen, esiintyä videoilla tai tehdä podcasteja. Täplä-lehti ilmestyy painettuna lehtenä neljä kertaa vuodessa sekä jatkuvasti verkossa osoitteessa tapla.fi. Lehden toimituskunnan tai sometiimin jäsenenä osallistut sisältöjen ideointiin, suunnitteluun ja toteuttamiseen. Sisällöntuottajia tukevat ryhmien johtajat yhdessä piirin tiedottajan kanssa.

Täplän toimituskunta kokoontuu vähintään neljä kertaa vuodessa kunkin lehden suunnittelun tiimoilta. Pääasiassa kokoukset on pidetty Tampereen Partiotoimistolla, joskus laajennetun viestinnän ja markkinoinnin kokouksien yhteydessä muualla. Kokouksiin on pyritty mahdollistamaan etäosallistuminen.

Sometiimi puolestaan kokoontuu tarvittaessa yhdessä suunnittelemaan ja kuvaamaan sisältöjä joko Partiotoimistolla tai muualla. Kokouksia on myös pidetty laajennetun viestinnän ja markkinoinnin kokouksien yhteydessä.

Pesteihin kuuluu ryhmän omien kokouksien lisäksi kaksi kertaa vuodessa pidettävä Hämeen Partiopiirin laajennettu viestinnän ja markkinoinnin tapaaminen sekä mahdollisesti muita valtakunnallisia tapaamisia.

Sisällöntuottajan pesti on vapaaehtoistehtävä.

Mitä sinä saat pestistä?

Mahtavien uusien ystävien ja tuttavien lisäksi pääset vaikuttamaan siihen, miltä hämäläinen viestintä näyttää eri medioissa. Lisäksi tarjoamme koulutusta pestin tueksi ja pääset halutessasi osallistumaan esim. valtakunnalliseen Partioviestinnän ja –markkinoinnin koulutuspäivään.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kokonaisuudessaan pestin hoitamiseen kuluu vaihtelevasti noin 5–10 h/kk kokoukset ja koulutukset mukaan lukien.

Pestissä toimiminen edellyttää sitoutumista sisällön tuottamiseen deadlineen mennessä, jonkin verran aiempaa osaamista sisällöntuottamisesta, sekä intoa, ideoita ja yhteistyökykyä.

Pestissä voi aloittaa heti. Sisällöntuottaja sitoutuu lähtökohtaisesti toimimaan pestissä kaksi vuotta.

Kerro hakemuksessasi, millaisen sisällön tuottamisesta olet kiinnostunut, mitä olet aiemmin tehnyt ja miksi haluat mukaan Täplän toimituskuntaan tai sometiimiin.

Lisätiedot

Täplä-lehti on Hämeen Partiopiirin jäsenlehti, jossa syvennytään erilaisiin partiolaisia koskettaviin teemoihin, tarjotaan vinkkejä toimintaan ja tuodaan monipuolisesti esille hämäläisiä tapahtumia ja asioita. Lehti toteuttaa sille asetettuja tavoitteita sekä viestinnän ja markkinoinnin tavoitteita. Lehden tarkoitus on nostaa harrastusylpeyttä ja innostaa jäseniä. Pestissä pääsee isosti vaikuttamaan siihen, miltä hämäläinen partio näyttää jokaiseen jäsenkotiin postitettavassa lehdessä ja verkkomediassa. Lehden kohderyhmää ovat jäsenistön lisäksi jäsenten huoltajat.

Sometiimi on osa piirin viestintää ja markkinointia. Sometiimin tarkoituksena on jäsenten tiedottamisen lisäksi tuoda monipuolisesti esiin hämäläisiä tapahtumia ja asioita sekä innostaa jäsenistöä, nostaa harrastusylpeyttä ja tarjota tietoa hämäläisestä partiosta sidosryhmille. Pestissä pääsee todella vaikuttamaan siihen, miltä hämäläinen partio näyttää sosiaalisessa mediassa ja suurelle yleisölle.

Hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.

Lisätietoa Täplän sisällöntuottajien pesteistä:

Johanna Kalliomaa
Täplän päätoimittaja (printti)
Riina Aspila
Täplän päätoimittaja (verkko)

Lisätietoa sometiimin sisällöntuottajien pesteistä:

Anna Parkkomäki
Sometiimin johtaja

Inari Tiainen
Sometiimin johtaja

Täytä hakemus