HP piirilehden toimittaja

Toimittajan pestiin kuuluu juttujen kirjoittaminen sovitun aikataulun mukaan Täplän painettuun ja verkossa ilmestyvään lehteen. Lisäksi toimittaja osallistuu toimituskunnan kokouksiin sekä lehden sisällönsuunnitteluun. Pestiin kuuluu osallistuminen muutamiin luottamushenkilötapaamisiin vuodessa.

Tavoitteena on, että toimittajat tuottavat mielenkiintoista ja laadukasta sisältöä Täplään. Tukea pestiin saa sekä päätoimittajilta että piirin tiedottajalta, joka toimii lehden toimitussihteerinä. Tarvittaessa toimittajille voidaan järjestää koulutusta. Toimittajilla on mahdollista osallistua Suomen Partiolaisten järjestämään koulutuspäivään kerran vuodessa.

Toimituskunta kokoontuu tarvittaessa, kuitenkin vähintään 4 kertaa vuodessa. Printtilehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja verkkolehteen julkaistaan juttuja n. kerran viikossa. Juttukeikoista syntyvät kulut korvataan piirin matkustussäännön mukaisesti kuittia vastaan.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Äikän numerosi ei ole tarvinnut olla kymmenen, mutta suomenkielen hyvä hallinta auttaa pestissä paljon. Erityisesti toivomme innokasta asennetta, mielipiteitä ja näkemystä partiotoiminnasta, sekä sitoutumista osallistua toimituksen säännöllisiin kokouksiin joko etänä tai fyysisesti.

Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää lähtökohtaisesti 2 vuotta.


Lisätiedot

Täplän päätoimittajat:
Essi Laukkanen, essi.laukkanen@partio.fi
Johanna Kalliomaa, johanna.kalliomaa@partio.fi

Täytä hakemus