HP Pestausvalmentaja

Pestausvalmentajana pääset tukemaan lippukuntien pestausta ja pestijohtajaa - valmentajana olet lippukunnassa toimivien johtajien sparraaja ja valmennat heitä tekemään lippukunnasta ainavain paremman ja toimivamman.

Pestausvalmentajan keskeisenätehtävänä on tukea lippukuntia johtajien rekrytoinnissa, hyvinvoinnissa jaosaamisessa. 


Tämä pesti on hyvä mahdollisuus olla lähellä käytännön partiota mutta ei ihan kiinni viikkotoiminnassa.
Valmentajat järjestävät alueellaan 2-4 aluetapaamista vuosittain sekä pitävät yhteyttä lippukuntiin säännöllisesti puheluin, viestein ja käynnein ja ovat tietoisia lippukuntienkuulumisista.
Oman ajankäyttönsä pystyy suunnittelemaan pääosin itse.
Valmentajan tukena ovat toiset valmentajat, valmentajavastaavat, lippukuntatuen muut luottamushenkilöt sekä partiotoimiston työntekijät.
Suomen Partiolaiset järjestää valmentajakoulutuksen, jonka Hämeen Partiopiiri kustantaa.
Vuosittain järjestämme 2-3 valmentajatapaamista ja lisäksi toivomme valmentajien osallistuvan piiriluottisten toimintaan.
Valmentajat toimivat omilla alueillaan, joita on Hämeen Partiopiirissä 11, ja ovat osa piirinlippukuntatuen toiminnanalaa. Alueen valmentajatiimiin kuuluu lippukuntavalmentaja, ohjelmavalmentaja ja pestausvalmentaja.
Isommilla alueilla kaikkia valmentajia on kaksi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestausvalmentajan tulee olla aikuinen 23 + v.

Hyvä valmentaja osaa kuunnella,kysyä, kyseenalaistaa ja haastaa. Hänellä on taito ja mielenkiinto kohdataerilaisia ihmisiä sekä ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta tukea lippukuntiaerilaisissa haasteissa. Valmentajalla tulee myös olla kokemusta erilaisista partiopesteistälippukunnassa. 

 


Lisätiedot

Pestausvalmentajavastaava Niina Raevaara, p. 050 536 7655
Pestausvalmentajavastaava Leena Arjanne, p. 041 544 8116

Täytä hakemus