HP Mentorivastaava

Hämeen Partiopiirin ensimmäinen mentoriohjelma käynnistyi vuoden 2020 alussa. Tätä ennen tehtiin erilaisia kokeiluja aikuis- ja luottisjaoston alaisuudessa. Mentoriohjelmaa koordinoi ja kehittää mentorivastaava. Tavoitteena on toteuttaa mentorointi laadukkaasti ja suunnitelmallisesti.

Etsimme nyt mentorivastaavaa kaksivuotiseen pestiin vuoden 2021 alusta alkaen. Tukena tehtävässä on piirin aikuis- ja luottisjaosto sekä SP:n mentoriverkosto. Mentoriohjelmasta on tällä hetkellä toimivat suunnitelmat, mutta mentorivastaavana pääset kehittämään ja laajentamaan ohjelmaa sekä mentorointia Hämeen Partiopiirissä.

Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat mentoriohjelman koordinointi sekä yhteydenpito ohjelman osallistujiin. Lisäksi osallistut aikuis- ja luottisjaoston toimintaan (piirin aikuis- ja luottistapahtumien suunnittelu ja toteutus, mahdolliset blogikirjoitukset ja tietoiskut, kokoukset  4-7 krt vuodessa). SP:n mentoriverkostolla on vuosittain kaksi etäkokousta sekä jonkin verran yhteydenpitoa kokousten välillä.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinun ei tarvitse olla mentoroinnin asiantuntija, kiinnostus ja perustiedot mentoroinnista riittävät. Edellinen mentorivastaava auttaa sinut alkuun, minkä lisäksi muut jaoston jäsenet toimivat apunasi. 

Kiinnostuksesta mentorointiin, ihmistuntemuksesta, rekrytointitaidoista ja organisointitaidoista on hyötyä pestin hoitamisessa.
 
 

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit tai heräsi kysyttävää, laita reippaasti viestiä aikuis- ja luottisjaoston puheenjohtajalle Tina Dahlgren (tina.dahlgren@partio.fi) tai nykyiselle mentorivastaavalle Soila Simolalle (soila.simola@partio.fi) 

Täytä hakemus