HP Lippukuntavalmentaja

Lippukuntavalmentajana pääset tukemaan lippukuntien toimintaa valmentamalla johtajia tekemään lippukunnista aina vain paremman ja toimivamman.

Lippukuntavalmentajankeskeisenä tehtävänä on tukea lippukunnan kokonaisuuden ja hallinnonjohtajista.

Valmentajat toimivat omilla alueillaan, joita on Hämeen Partiopiirissä 11, ja ovat osa piirinlippukuntatuen toiminnanalaa. Valmentajatiimiin kuuluu lippukuntavalmentaja, ohjelmavalmentaja ja pestausvalmentaja. Isommilla alueilla kaikkia valmentajia on kaksi. Valmentajat järjestävät alueellaan 2-4 aluetapaamista vuosittain sekä pitävät yhteyttä lippukuntiin säännöllisesti puheluin, viestein ja käynnein ja ovat tietoisia lippukuntien kuulumisista. Oman ajankäyttönsä pystyy suunnittelemaan pääosin itse. Hyvä valmentaja osaa kuunnella, kysyä, kyseenalaistaa ja haastaa. Hänellä on taito ja mielenkiinto kohdata erilaisia ihmisiä sekä ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta tukea lippukuntia erilaisissa haasteissa. Valmentajalla tulee myös olla kokemusta erilaisistapartiopesteistä lippukunnassa.

Valmentajan tukena ovat toiset valmentajat, valmentajavastaavat, lippukuntatuen muut luottamushenkilöt sekä partiotoimiston työntekijät. Suomen Partiolaiset järjestää valmentajakoulutuksen, jonka Hämeen Partiopiiri kustantaa. Vuosittain järjestämme 2-3 valmentajatapaamista ja lisäksi toivomme valmentajienosallistuvan piiriluottisten toimintaan.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Lippukuntavalmentajan tulee olla aikuinen, ikää 23 + v

Hyvä lippukuntavalmentaja osaa kuunnella, kysyä, kyseenalaistaa ja haastaa. Hänellä on taito ja mielenkiinto kohdata erilaisia ihmisiä sekä ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta tukea lippukuntia erilaisissa haasteissa.

Valmentajalla tulee myös olla kokemusta erilaisista partiopesteistä lippukunnassa.


Lisätiedot

Lippukuntavalmentajavastaava Virpi Väyrynen p. +358407475620
Lippukuntavalmentajavastaava Reetta Kaipia p. 040 521 4624

Täytä hakemus