HP Lippukuntavalmentaja

Lippukuntavalmentajana pääset tukemaan sitä todellista partiotoimintaa lippukunnissa - valmentajana olet lippukunnassa toimivien johtajien sparraaja ja valmennat heitä tekemään lippukunnasta ainavain paremman ja toimivamman. Tämä pesti on hyvä mahdollisuus olla lähelläkäytännön partiota mutta ei ihan kiinni viikkotoiminnassa.  

Valmentajat toimivat omilla alueillaan, joita on Hämeen Partiopiirissä 11, ja ovat osa piirinlippukuntatuen toiminnanalaa. Alueen valmentajatiimiin kuuluu lippukuntavalmentaja, ohjelmavalmentaja ja pestausvalmentaja. Isommillaalueilla kaikkia valmentajia on kaksi. 

Lippukuntavalmentaja käy lippukunnanjohtajien kansa pestikeskustelun, välipestikeskustelun ja päätöspestikeskustelun.
Valmentajat järjestävät alueellaan 2-4 aluetapaamista vuosittain sekä pitävät yhteyttä lippukuntiin säännöllisesti puheluin, viestein ja käynnein ja ovat tietoisia lippukuntienkuulumisista.  Oman ajankäyttönsä pystyy suunnittelemaan pääosin itse. 

Valmentajan tukena ovat toiset valmentajat, valmentajavastaavat, lippukuntatuen muut luottamushenkilöt sekä partiotoimiston työntekijät. Suomen Partiolaiset järjestää valmentajakoulutuksen, jonka Hämeen Partiopiiri kustantaa. Vuosittain järjestämme 2-3 valmentajatapaamista ja lisäksi toivomme valmentajien osallistuvan piiriluottisten toimintaan. Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Lippukuntavalmentajan tulee olla aikuinen, ikää  23 + v

Hyvä lippukuntavalmentaja osaa kuunnella,kysyä, kyseenalaistaa ja haastaa. Hänellä on taito ja mielenkiinto kohdata erilaisia ihmisiä sekä ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta tukea lippukuntia erilaisissa haasteissa. 

Valmentajalla tulee myös olla kokemusta erilaisista partiopesteistä lippukunnassa. 


Lisätiedot

Lippukuntavalmentajavastaava Heidi Hietaniemi p. 040 744 7053
Lippukuntavalmentajavastaava Reetta Kaipia p. 040 521 4624

Täytä hakemus