HP Koulutusryhmän jäsen

Koulutusryhmän jäsenenä pääset toteuttamaan ja kehittämän Suomen Partiolaisten koulutusjärjestelmää Hämeen Partiopiirissä. Ryhmän jäsenyyden kautta tuet lippukuntien ydintoimintaa kouluttamalla vapaaehtoisia lippukuntatoimijoita.
Ryhmän jäsen osallistuu koulutusryhmän kokouksiin noin 8 kertaa vuodessa sekä mahdollisesti erilaisiin koulutustoimintoja tukeviin projekteihin sovitun mukaisesti. Pestiin kuuluu yleensä myös yhden-kahden kurssin johtaminen vuosittain.
Ryhmän jäseneltä odotetaan aktiivista osallistumista koulutustoiminnan kehittämiseen ja oma-aloitteista otetta pestin toteuttamiseen. Ryhmän jäsenten ja koulutusohjaajien odotetaan lisäksi kehittävän omaa osaamistaan niin SP:n kuin piirinkin järjestämissä tilaisuuksissa.
Pestin tarkka sisältö ja mahdollinen suuntautuminen sovitaan kunkin pestattavan kanssa erikseen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulla on innostunut ja jatkuvasti oppimishaluinen asenne partiokouluttamista kohtaan. Haluat kouluttaa muita ja kehittää partiokoulutusta piiritasolla. Olet käynyt tai olet osallistumassa Ko-Gi-kurssille ja mahdollisesti myös partiokouluttajakurssille. Ryhmän jäsenillä odotetaan olevan halukkuutta ja suunnitelmallisuutta jatkossa kouluttautua koulutusohjaajan pestiin.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä antaa vapaaehtoistuesta vastaava piirihallituksen jäsen sekä koulutusryhmän puheenjohtaja Kaisa Niukkala (kaisa.niukkala@partio.fi) 

Täytä hakemus