HP Kohu-samoajaleirin tekijä

Hämeen piirin samoajaleiri KOHU etsii tekijöitä! Samoajaleiri Kohu kerää Hämeen Partiopiirin samoajaikäiset yhteen 8.-11.6.2023 Iso kirjan leirikeskukseen Keuruulle.

Kohulla on tarjolla monenlaista tekijäpestiä & mahtava tilaisuus päästä kokemaan pesti niin ensikertalaisena kuin myös kokeneempana konkarina. Leirin päätavoitteena on järjestää juuri samoajaikäkaudelle räätälöityä ohjelmaa höystettynä rennolla meiningillä, ja haluammekin, että rento ilmapiiri ulottuu myös pesteihin. Toiveenamme on, että myös tekijät voivat saada leiristä mahdollisimman paljon irti (hauskanpitoa unohtamatta)! Juuri missään pesteissä ei vaadita aiempaa kokemusta, vaan oppia voi myös pestin aikana.Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kartoitamme hakemuksen yhteydessä minkälaisesta pestistä olisit kiinnostunut. Pesteissä käytännössä vain taivas on rajana, hommia on tarjolla esimerkiksi ohjelman, muonituksen, viestinnän, turvallisuuden ja huollon saralla. Sinun ei vielä tarvitse tietää tarkemmin pestistäsi, mutta ilmoitathan, mikä näistä aihealueista sinua kiinnostaisi & minkä pituisesta pestistä olet kiinnostunut (esim. koko kevään pesti viestinnän saralla, turvapesti vain leiripäivien ajan, jne). Staabin jäsenet ovat yhteydessä hakijoihin mahdollisimman nopeasti hakemuksen jättämisen jälkeen.

Tekijähinta on 60€, joka sisältää leirin sekä yhden tekijöiden ennakkoviikonlopun 5.-7.5. Tekijät voivat myös ilmoittautua päiväleiriläisiksi, jolloin hinta on 15€ (lounas- seuraavan aamunaamupala).


Lisätiedot

Leirinjohtajat Jaana Rothovius ja Silja Salmela (etunimi.sukunimi@partio.fi)

Täytä hakemus