Vaalit tulee, vai tuleeko?

Marraskuu on partiossa syyskokousten aikaa. Se tarkoittaa usein myös mielenkiintoisia vaaleja! Lue tästä vaalitoimikunnan jäsenen Juulia Pihlajan terveiset.

Meillä Hämeessä syyskokous on aivan kohta, lauantaina 21.11. Syyskokouksessa valitaan uudet jäsenet piirihallitukseen vuosille 2021-2022. Tällä kertaa piirihallitukseen on etsinnässä neljä ministeriä vastaamaan ohjelmasta, kehityksestä, lippukuntatuesta sekä yhteiskuntasuhteista ja vapaaehtoistuesta.

  • Onko sinulla
    intoa uuteen partiopestiin?
  • kiinnostusta vaikuttaa partiotoimintaan Hämeessä?
  • aikaa viikoittain, joskus päivittäin?
  • järjestelmällisyyttä, innostavuutta, kykyä johtaa aikuisia?
  • oppimisen halua ja kiinnostusta hallitus- tai järjestötoimintaan?
  • hyvät istumalihakset kokouksia varten, mutta myös rohkeutta laittaa kädet saveen

Sykkiikö sydämesi partiokasvatuksen tahtiin? Haluatko päästä vastaamaan lippukuntien piiriltä saamasta tuesta? Syyhyääkö sormesi kehitysprojekteille? Kiinnostutko partion asemasta yhteiskunnassa ja palat halusta vaikuttaa piiriluottisten jaksamiseen pestissään?

Jos vastasit näihin kysymyksiin (edes muutamaan) kyllä, haastan sinut pohtimaan, asettuisitko sinä ehdolle piirihallitukseen! Mutta älä pohdi kovin kauaa, nyt nopeat liikkeet ratkaisevat. Voit tutustua tarkemmin avoinna olevien pestien pestikuvauksiin.
Toivomme, että otat yhteyttä vaalitoimikuntaan, jos kiinnostuit tai haluat jutella tarkemmin piirihallituspestistä. Tavoitat vaalitoimikunnan sähköpostitse: hp-vaalitoimikunta@kuksa.partio.fi.

Nyt on myös oiva tilaisuus suolata hyvä tyyppi, tai kannustaa kaveria asettumaan ehdolle. Vaalitoimikunta kaipaa vinkkejä pesteihin sopivista, pätevistä ja innokkaista tyypeistä!

Syyskokous on pian täällä, ehkä pääsemme kokeilemaan etänä kokoustamisen lisäksi myös etänä äänestämistä. Julkaisemme kaikkien 20.11. mennessä ehdolle asettuneiden ehdokkaiden esittelyt jo ennen syyskokousta. Voit seurata ehdokkaiden esittelyjä vaalien nettisivuilla ja piirin somekanavissa.

Odotamme vaalitoimikunnassa innolla ehdokkaiden yhteydenottoja sekä jo ihan pian lähestyviä vaaleja!