Uusien piirihallitusjäsenten valinta on käynnissä

Piirin syyskokous lähestyy ja sitä mukaa uusien hallitusjäsenten valinta on käynnistynyt. Koko piirihallitus eroaa ennen syyskokousta, joten tänä vuonna syyskokouksessa on avoinna kaikki piirihallituspestit.

Syynä tähän poikkeukselliseen järjetelyyn on se, että Hämeen Partiopiirin hallitus on vaihtunut eri tahdissa muiden piirien kanssa. Hallitusten vaihdon eritahtisuus on koettu haastavaksi piirien yhteistyön kannalta. Lue lisää muutoksen tarpeesta piirinjohtajan kirjoituksesta.

Vaaleja varten on olemassa vaalisivusto, jonne päivitetään ehdokasesittelyitä sitä mukaa kun niitä tulee. Sieltä löydät myös ajantasaista tietoa pesteistä, niiden kestosta, usein kysytyt kysymykset, ym. Sieltä löytyy myös yhteystiedot, mikäli piirihallituspesti kiinnostaa sinua tai tiedät jonkun hyvän henkilön, jota voisit pesteihin ehdottaa.

Hämeen Partipiiri ry:n syyskokous järjestetään 13.11. Tampere-talossa, jolloin juhlitaan myös 100 vuotiasta hämäläistä partiopiiritoimintaa. Juhlallisuudet jatkuvat syyskokouksen jälkeen Tampereen kaupungin vastaanotolla sekä iltajuhlalla Paja kongressikeskuksessa. 100-vuotisjuhlallisuuksista voit lukea lisää osoitteesta hp.partio.fi/100v, jonne aukeaa myös linkki illalliskortin ostoon.