Toinen tilausporras #ulkolona-merkille

Olemme kuulleet toiveitanne ja #ulkolona-merkkiä on mahdollista tilata myös myöhemmin.

Saimme lukuisia kyselyitä, että voisiko #ulkona-merkkiä tehdä kesäleirien ja -retkien aikana. Ja nyt tämä on mahdollista! #ulkona-merkkiä on mahdollista tilata myös kesällä, 1.6.-15.8.2021.

Kannattaa siis hyödyntää #ulkolona-merkin tehtäviä retkillä tai vaikka täydentää keväällä aloitettua merkkiä. Kunhan muistatte tilata merkit 15.8. mennessä, sillä silloin tilausikkuna sulkeutuu.

Voitte toteuttaa ohjeistuksessa olevat tehtävät tai tilata pelkkää merkkiä, jos lippukunnallanne on oma toteutus vastaavalle merkille. Merkkien tilauslomake aukeaa 1.6. ja se löytyy #ulkolona-sivuilta. Merkkien minimitilausmäärä on 5 kpl ja merkkien hinta on 2 € / kpl (sisältäen toimituskulut). Merkit laskutetaan toimituksen yhteydessä lippukunnan rahastonhoitajalta. Mikäli lasku halutaan muualle kuin lippukunnan rahastonhoitajalle, merkitkää se lomakkeelle huolellisesti. Merkit postitetaan tilaajille syyskuun aikana.

Tehtäviä voi jakaa myös somessa hästägillä #ulkolona. Muista käyttää myös hästägejä #hppartio, #partioscout ja #etäpartio ja oman lippukuntasi/piirisi hästägiä.