Paraatiretkipäivä Reissu kokosi yli 3000 hämäläistä Tampereelle

Keskustorille kokoontui viileässä kevätsäässä yli 3000 hämäläistä, missä ansioituneille partiolaisille jaettiin ansiomerkkejä. Keskustorilta ilveskansa järjestäytyi partioparaatiin, joka suuntasi iloisin mielin ja reippain marssiaskelin Hämeenpuistoon.

Paraatireitin varteen kertyneille sadoille katsojille raikuivat lippukuntien omat huudot. Paraatin teemana oli tänä vuonna tulevaisuus, aivan kuten tulevan Ilves19 piirileirilläkin. Marssilla nähtiinkin mitä villeimpiä toteutuksia tästä teemasta mutta myös perinteisempiä foliohattuja.

Kulhan Kulkijat tulevaisuus tunnelmissa.

 

Piirinjohtaja Tytti Lindroos kertoo, että tunnelma paraatissa oli mahtava. ”Koleasta säästä huolimatta ei hämäläisten hymy hyytynyt, vaan lippukuntien huudot raikuivat pitkin Tamperetta”, Lindroos toteaa. Järjestelyt toimivat hyvin ja tunnelma oli rento, mitkä takasivat onnistuneen paraatiretkipäivän.

Paraatiretkipäivä jatkui Särkänniemessä, missä jaettiin partiotaitokilpailujen yleismestaruuden ja kevätkisojen sekä marssikilpailun palkinnot. Marssikilpailun poikalippukuntien sarjan voitti Pirkan Pojat, tyttölippukuntien sarjan Roineen Tytöt, sekalippukuntien sarjan Näsijärven Kipinät sekä Särkänniemen erikoispalkinnon Hollolan Hirvenhiihtäjät. Onnittelut kaikille voittajille!