Heijastimia jakoon!

Hämeen Partiopiirin suosittu heijastinkampanja tulee taas! Tule mukaan järjestämään heijastintenjakotapahtumaa omalla alueellasi.

Tempaukseen osallistuminen on helppoa: kerää porukka kasaan, sopikaa ajankohta ja arvioikaa montako heijastinta jaatte. Tilatkaa heijastimet alla olevalla lomakkeella 17.10.2021 mennessä, ja postitamme ne teille viikon 42 aikana. Heijastimien tilaaminen on lippukunnalle maksutonta. Osallistumalla sitoudutte kuitenkin kertomaan tapahtumastanne somessa. Tägätkää julkaisuun @hppartio ja käyttäkää aihetunnisteita #hppartio ja #partioscout, niin myös piirin sometiimi pääsee jakamaan tapahtumatunnelmianne.

Heijastimia puussa.
Tilattava heijastin näyttää tältä. Kuva: Harri Halmejärvi

Heijastinkampanja lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla: iltojen pimetessä se on päivän hyvä työ kanssakulkijoille ja samalla lisää partion näkyvyyttä toiminta-alueellanne. Heijastintenjako voi olla joko oma tempauksensa tai osa jotain toista tapahtumaa. Tempauksen kohderyhmänä tulee kuitenkin olla ei-partiolaiset. Huom! heijastimia ei ole tarkoitus jakaa joulukampanjamyynnin yhteydessä, vaan tilaisuus tulee olla puhdas markkinointitempaus.

Tapahtuman voi järjestää yksittäinen lippukunta, tai sen voi toteuttaa yhteistyössä vaikkapa sisaruslippukunnan tai alueen muiden lippukuntien kanssa. Lähtökohtaisesti heijastimien tilausmäärälle ei ole ylärajaa. Pyri kuitenkin arvioimaan mahdollisimman realistinen määrä – tarkoitus ei ole, että heijastimia jää kymmenittäin lojumaan lippukunnan varastoon. Mikäli heijastimia tilataan enemmän kuin niitä piirillä on jaettavaksi, saatamme joutua rajaamaan heijastinten määrää lippukuntaa kohti.

Tilaa heijastimet tästä