Ohjelman ja koulutuksen avoimet pestit

Piiri tukee lippukuntia järjestämällä koulutusta ja tapahtumia eri ikäkausille sekä auttamalla lippukuntia suoraan partio-ohjelman toteuttamisessa. Piiri järjestää osan partio-ohjelmaan kuuluvista tapahtumista. Ohjelmaryhmän alaisuudessa toimii kolme jaostoa: partiotaitojaosto, ikäkausijaostao ja kilpailujaosto.

Koulutusohjaaja

Tarve: 3 henkilöä
Pestin kesto: 2 vuotta

Sinä Ko-Gi:n käynyt hämäläinen partiojohtaja! Oletko aina halunnut olla kehittämässä partiota vieläkin paremmaksi? Onko koulutus ja kouluttaminen lähellä sydäntäsi? Jos vastasit myönteisesti edellisiin kysymyksiin, on meillä piirin koulutusryhmässä sinulle sopiva pesti.

Lisätiedot: Markus Mike Leivuori, markus [dot] leivuori [at] partio [dot] fi ja Anne Herkku Toukonen herkku [dot] toukonen [at] gmail [dot] com
 

Aikuis- ja luottisjaoston jäsen

Tarve: 2 henkilöä
Pestin kesto: 2018-2019

Aikuis- ja luottisjaosto etsii henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita aikuisista partiossa. Pestissä tarvitaan kokemusta aikuisena partiossa toimimisesta tai luottistoiminnasta Hämeen partiopiirissä. Erityisesti jaostomme kaipaa vapaaehtoisten rekrytoinnista kiinnostunutta jäsentä. Jaoston jäsenet pääsevät järjestämään mm. piirin aikuis- ja luottistapahtumia, toimittamaan Vakka -lehteä ja tukemaan piirin luottisrekrytointia. Jaosto kokoontuu noin viisi kertaa vuodessa. Piiri tarjoaa pestissä tarvittavan koulutuksen.

Lisätiedot: Samuli Korhonen, samuli [dot] korhonen [at] partio [dot] fi

 

Ikäkausivastaavia ikäkausijaostoon

Tarve: 1-10 henkilöä
Pestin kesto: vuosi kerrallaan

Ikäkausijaosto kaipaa tekijöitä suunnittelemaan ja johtamaan piirin ohjelmatapahtumia. Ikäkausivastaava vastaa tietyn ikäkauden ohjelmatoiminnan toteuttamisesta piirissä sekä suunnittelee ja järjestää tukea lippukunnille ikäkauden kasvatukseen liittyen. Ikäkausivastaavana vastaat noin 1-3 tapahtumasta / vuosi, eli pesti ei vaadi aikaasi joka viikonloppu!

Lisätiedot: Sonja Uschanov, sonja [dot] uschanov [at] partio [dot] fi

 

Piiriluotsi

Tarve: 1-10 henkilöä
Pestin kesto: vuosi kerrallaan

Piirin ikäkausijaostoon kaivataan piiriluotseja vastaamaan vanhempien ikäkausien (tarpojien, samoajien ja vaeltajien) ohjelmatoiminnasta, suunnitella yhdessä ikäkausivastaavien kanssa piirin järjestämiä tapahtumia kuin lippukuntien alueellisesta yhteistyöstäkin. Tätä pestiä voi hoitaa missä päin piiriä tahansa! Tavoitteena on yhdessä lippukuntien luotsien kanssa käynnistää alueellista ohjelmatoimintaa sekä tarjota luotseille tukea yhteistyöhön.

Lisätiedot: Sonja Uschanov, sonja [dot] uschanov [at] partio [dot] fi

 

Ikäkausijaoston puheenjohtaja

Tarve: 1 henkilö
Pestin kesto: vuosi kerrallaan

Ikäkausijaoston puheenjohtaja vastaa piirin ikäkausitapahtumista. Ikäkausijaoston puheenjohtaja johtaa ikäkausivastaavia. Ikäkausijaoston puhjeenjohtaja kuuluu ohjelmaryhmään ja on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa piirin tarjoamaa kasvatustoimintaa.

Lisätiedot: Sonja Uschanov, sonja [dot] uschanov [at] partio [dot] fi

 

Tapahtumiin tekijöitä

Tarve: 1-10 henkilöä
Pestin kesto: tapahtuman suunnittelusta tapahtumaan

Piirin ohjelmatapahtumat ovat helppo tapa aloittaa piiriluottiksena, tutustua muiden lippukuntien partiolaisiin sekä lähteä mukaan tekemään lippukuntia tukevaa ohjelmaa. Tapahtumiin tarvitaan aina lisää väkeä, eikä tekijöitä ole koskaan liikaa, siispä otamme uudet tekijät innolla mukaan jo suunnitteluvaiheeseen! Piiriluottiksena pääset erilaisiin koulutus- ja ohjelmatapahtumiin itsekin!

Lisätiedot: Sonja Uschanov, sonja [dot] uschanov [at] partio [dot] fi