Luottamushenkilöt pyörittävät piiritoimintaa

Piirissä toimii noin 130 luottamushenkilöä, jotka toimivat mm. ohjelman, koulutuksen, viestinnän ja aluetyön parissa. Pelkästään piirin kiinteissä ryhmissä toimivat luottamushenkilöt tekevät vuosittain lähes 20 000 tuntia vapaaehtoistyötä partion hyväksi järjestäessään tapahtumia, koulutuksia ja kisoja. 

Piirin luottamushenkilöillä on pääsy partion omaan intranettiin Jemmaan, jonne pääsee kirjautumaan partio.fi-sähköpostillasi. Ohjeet partio.fi-sähköpostin hankkimiseen ja Jemmaan kirjautumiseen löydät täältä.

Piiritoimijoiden yhteystiedot löydät täältä.

Tule mukaan piiritoimintaan!

Tekijöitä piiripesteihin etsitään erityisesti aina loppuvuodesta, jolloin näillä sivuilla julkaistaan ilmoitukset vapaista piiripesteistä.

Pitempiaikaisten pestien lisäksi tarjoamme myös monia keikkaluontoisia pikkupestejä, kuten kurssien muonittajan tai kouluttajan hommat. Myös toimittajia, valokuvaajia ja piirtäjiä keikkahommiin kaivataan jatkuvasti. Tällaiset piiritoiminnalle tärkeät lyhyet pestit sopivat mainiosti lippukuntatoiminnan oheen.

Piiritoiminta antaa mahdollisuuden laajentaa partionäkökulmaa paikallisesta toiminnasta alueelliseen, valtakunnalliseen ja jopa maailmanlaajuiseen partiotoimintaan.

Tutustu piirin ryhmien ja jaostojen avoimiin pesteihin. Voit myös kertoa partiotaustastasi ja kiinnostuksenkohteistasi lomakkeella - olemme sinuun yhteydessä!