Luottamushenkilöt pyörittävät piiritoimintaa

Piirissä toimii noin 130 luottamushenkilöä, jotka toimivat mm. ohjelman, koulutuksen, viestinnän ja aluetyön parissa. Pelkästään piirin kiinteissä ryhmissä toimivat luottamushenkilöt tekevät vuosittain lähes 20 000 tuntia vapaaehtoistyötä partion hyväksi järjestäessään tapahtumia, koulutuksia ja kisoja. 

Piirin luottamushenkilöillä on pääsy partion omaan intranettiin Jemmaan, jonne pääsee kirjautumaan partio.fi-sähköpostillasi. Ohjeet partio.fi-sähköpostin hankkimiseen ja Jemmaan kirjautumiseen löydät täältä.

Piiritoimijoiden yhteystiedot löydät täältä.

Tule mukaan piiritoimintaan!

Kaipaatko uusia tuulia? Onko piiripesti seuraava vaihe sinun partiopolullasi? Tule mukaan kehittämään, suunnittelemaan ja järjestämään piiritoimintaa – pääset hyödyntämään nykyisiä tietojasi ja taitojasi ja samalla saat uusia kokemuksia ja tutustut piiritoimintaan.

Luottamushenkilöt toimivat aina ryhmän jäsenenä ja moniin tehtävistä on tarjolla myös koulutusta. Pitempiaikaisten pestien lisäksi tarjoamme myös monia keikkaluontoisia pikkupestejä, kuten kurssien muonittajan tai kouluttajan hommat, jotka sopivat mainiosti lippukuntatoiminnan oheen.

Nyt avoinna olevista pesteistä löydät lisätietoa klikkamalla:

Ilves19-piirileirin pestauksesta löydät tietoa täältä.

Jotain muuta?

Jos näistä ei mikään kolahda, ei hätää! Kannattaa kuitenkin kilauttaa pestin tarjoajalle. Monia pestejä voidaan muokata sinulle sopivaksi, tai luoda yhdessä sinulle sopivampi pesti.
Ota siis yhteyttä mahdollisimman pian pesti-ilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön tai järjestöpäällikkö Heli Lehtomäkeen, heli [dot] lehtomaki [at] partio [dot] fi.

Voit myös kertoa partiotaustastasi ja kiinnostuksenkohteistasi lomakkeella - olemme sinuun yhteydessä!