Kolkkien matkassa -sudenpentutapahtumat

Ikäryhmät:
Ajankohta:
17.11.2018
Paikka:
Kausala ja Mänttä
Hinta:
30 € / pentue + 7 € osallistuja (ml. saattaja)
Ilmoittautumisaika:
03.10.2018 - 31.10.2018
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen päättynyt

lauantai 17.11.2018

Sudareiden oma tapahtuma on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla. Pentueiden mukana on saattaja, joka voi olla myös ei-vielä-partiolainen. Kutsukaa siis lasten vanhemmat apukäsiksi ja mukaan katsomaan, mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan!

Osallistumissuositus

Suosittu sudenpentutapahtuma järjestetään samaan aikaan Mäntässä ja Iitin Kausalassa. Suosituksena on, että Mäntän tapahtumaan osallistuvat Mäntän, Nokian, Oriveden ja Tampereen alueiden lippukunnat ja Iitin tapahtumaan Akaan, Forssan, Heinolan, Hämeenlinnan, Lahden ja Riihimäen alueiden lippukunnat.

Pentueen suositeltu koko on 4-7 sudenpentua. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös pienemmällä pentueella.

Saattaja

Pentueella on oltava mukana vähintään 15–vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko tapahtumapäivän ajan. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

Osallistumismaksu

30 €/pentue + 7 €/osallistuja (ml. saattaja). Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumismaksu sisältää tapahtumassa jaettavan materiaalin sekä lämpimän aterian tapahtuman aikana tai sen pääteeksi.

 

Yhteiskuljetukset

Tapahtumaan järjestetään yhteiskuljetukset, mikäli osallistujia on riittävästi.

Mänttän tapahtumaan yhteiskuljetukset lähtevät Tampereelta ja lähiseudulta (12€/hlö) sekä Kausalaan Hämeenlinnasta, Riihimäeltä (17€/hlö) sekä Hollolasta ja Lahdesta (10€/hlö).

 

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan pentueittain 3.-31.10. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erityisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erityisruokavaliot.

Ennakko-ohje lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille pentueille viimeistään 5.11. Ohje on luettavissa myös piirin nettisivuilla.

 

 

Lisätiedot

Ilmoittautumisiin liittyvät asiat, yhteiskuljetukset, laskutukset
Partiotoimisto: Heli Lehtomäki, heli [dot] lehtomaki [at] partio [dot] fi, p. 050 311 0921

Ikäkausien muut tapahtumat: