Vaeltajavaellus

Ikäryhmät:
Ajankohta:
10.05.2018 - 13.05.2018
Paikka:
Seitsemisen kansallispuisto
Hinta:
52 €
Lisätiedot: Sonja Uschanov, sonja [dot] uschanov [at] partio [dot] fi
Ilmoittautumisaika:
30.11.2017 - 22.04.2018
Ilmoittautuminen: Peruttu

10.-13.5.2018, ennakkotapaaminen 24.4. klo 17-20

Vaeltaja, tässä mahdollisuus lähteä luotsatulle vaellukselle yksin tai yhdessä!

Kokoamme piirin vaeltajat yhteen ja toteutamme vaelluksen piiriluotsien tuella. Vaellus toteutetaan 3-5 vaeltajan vartiossa. Voit lähteä mukaan joko oman vartiosi kanssa tai koota vartion projektin kautta. Vaellus suunnitellaan kokonaisuudessaan vartion kesken piiriluotsin tuella, joten kokemuksesta saa itselleen niin haastavan kuin tahtoo. Ennen vaellusta järjestetään ennakkotapaaminen osallistujien asuinpaikan mukaan joko Tampereella, Lahdessa tai Hämeenlinnassa ja suunnittelua voidaan jatkaa vartion haluamalla tavalla.

Vaelluksen ajan Seitsemisessä majoittuu myös piiriluottiksia, jotka tuovat sovittuun paikkaan päivän ruoat ja vettä, ja ovat tarpeen tullen lähellä ja saatavilla. Lisäksi lauantaina kokoonnutaan kaikki samaan paikkaan iltanuotiolle ja saunaan. Hintaan sisältyy vaelluksen ruoat sekä saunomismahdollisuus.
 
HUOM! Tarjoamme mahdollisuuden myös lyhyempään pe-su vaellukseen, kirjota tämä lisätietoja -laatikkoon ilmoittautuessasi!

Tapahtuman aikaan samassa paikassa järjestetään myös vaeltajaluotsitapaaminen, jossa luotseille tarjotaan omaa tekemistä ja virkistystä.

 

Ikäkausien muut tapahtumat: