Piirin kevätmestaruuskilpailut Hakkapeliittojen matkassa

Ikäryhmät:
Ajankohta:
21.04.2018
Paikka:
Forssan alue
Hinta:
80 € / vartio
Ilmoittautumisaika:
01.03.2018 - 03.04.2018
Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen päättynyt

21.4.2018

Hämeen partiopiirin kevätmestaruuskilpailut toteutetaan päiväkilpailuna 1600-luvun hakkapeliittojen matkassa. Tällä kertaa emme kuitenkaan kilpaile ratsastamisessa, vaan perinteisissä partiotaidoissa! Valjasta ratsusi ja ryntää mukaan 3.4.2018 mennessä!

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan Suomen Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä (voimassa 1.4.2013 alkaen) ja Hämeen Partiopiirin hyväksymin poikkeuksin (voimassa 1.1.2012 alkaen)

Osanotto-oikeus

Lippukunnat saavat ilmoittaa kilpailuun rajoittamattoman määrän vartioita. Osallistujilla on oltava maksettuna Suomen Partiolaisten vuoden 2018 jäsenmaksu

Sarjajako

Tytöt kilpailevat oranssissa sarjassa, poika- ja sekavartiot vihreässä sarjassa. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin (kilpailuvuosi miinus syntymävuosi). Kilpailuvartio koostuu viidestä saman lippukunnan 12–17-vuotiaasta jäsenestä, joiden yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 73 vuotta.

Ilmoittautumiset

Kilpailuun ilmoittaudutaan Kuksan kautta 1.3.-3.4.2018.
Ilmoittautumisessa on mainittava vartion nimi, sarja sekä vartion jäsenten mahdolliset erityisruokavaliot. Vartionjohtajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja lippukunta määrittyvät lomakkeelle automaattisesti Kuksasta – tarkista että tiedot ovat oikein!

Ennakko‐ohje lähetetään sähköpostilla vartion ilmoittajalle. Mikäli vartio haluaa saada ennakko‐ohjeensa paperisena, on tämä mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 80 €/vartio ja se laskutetaan lippukunnalta ilmoittautumisajan umpeuduttua. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin sekä peseytymismahdollisuuden ja lämpimän aterian kilpailun jälkeen. Osallistumismaksua ei palauteta, mikäli vartio jää pois kilpailusta, mutta lippukunta voi halutessaan asettaa toisen vartion samaan sarjaan poisjääneen vartion tilalle.
Tehtävä- ja pisteluettelo julkaistaan kilpailun internet-sivuilla viimeistään kolme kuukautta ennen kilpailua.

Yhteiskuljetukset

Piiri järjestää kilpailuun yhteiskuljetuksen Kangasala-Tampere-Hämeenlinna-kilpailukeskus, mikäli kuljetukseen saadaan riittävästi ilmoittautumisia. Bussien kyytiin pääsee myös matkan varrella sijaitsevilta pikavuoropysäkeiltä, esimerkiksi Sääksjärveltä, Vaihmalasta tai Iittalasta.

Meno-paluukuljetuksen hinta on Tampereelta 15 €/hlö ja Hämeenlinnasta 13 €/hlö. Kuljetuksiin ilmoittaudutaan kisailmoittautumisen yhteydessä.

Tehtäväluettelo

Erätaidot 10
Kenttälääkintää  
Maanmittarinako?  
Kätevyys 10
Nälkäviulu  
Partiotaidot 16
Riu'ulla  
Kyynärästä kortteliin  
Käytös  
Tieto 12
Pellon antimia  
Hauras Hakkapeliitta  
Yhteistoiminta 14
Ilman sähköä pimeässä  
Kirjapaino  
Yllätys 13
Hakkapeliitan Marssi  
Kaiku  
Pisteet yhteensä 80

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden 2017 mestarit

Oranssi: Idefix, Tampereen Lokit
Vihreä: Silli, Tampereen Eräpojat

Lisätiedot

Erika Ali-Hokka
erika [dot] alihokka [at] gmail [dot] com
0405846201

Irene Paajanen
irene [dot] paajanen [at] gmail [dot] com
0503302613

Ikäkausien muut tapahtumat: