Kaislikko-seikkailijakilpailut

Ikäryhmät:
Ajankohta:
06.10.2018
Paikka:
Nokia ja Vesilahti
Hinta:
30 € / vartio ja 7 € / henkilö (ml. saattaja)
Ilmoittautumisaika:
03.09.2018 - 19.09.2018
Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen päättynyt

Hämeen partiopiirin seikkailijakilpailut 6.10. Nokialla ja Vesilahdessa

Seikkailijaikäisten omissa partiotaitokisoissa testataan leikkimielisesti koloilloissa opittuja tietoja ja taitoja. Myös hoksottimia ja kisavartion tiimitaitoja tarvitaan! Suosittu partiotapahtuma järjestetään kahdella paikkakunnalla, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee mukaan.

Sarjat ja joukkueet

Kilpailussa kilpaillaan turkoosissa ja violetissa sarjassa. Nokian kilpailussa on tarjolla oma sarja myös sisuille. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen partiolaisten vuoden 2018 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samoissa sarjoissa.

Turkoosi ja violetti sarja

Turkoosissa sarjassa kilpailevat ensimmäisen vuoden seikkailijat eli vuonna 2008 syntyneet seikkailijat. Violetissa sarjassa kilpailevat toisen vuoden seikkailijat ja mahdolliset ensimmäisen vuoden tarpojat eli 2006-2007 syntyneet partiolaiset. Jos joukkueessa on eri-ikäisiä kilpailijoita, katsotaan heidän kuuluvan violettiin sarjaan, jos vähintään puolet joukkueen jäsenistä on syntynyt vuosina 2006-2007.

Kilpailuvartion koko on 4-6 seikkailijaa. Kilpailureitin pituus on noin 5 km.

Sisusarja

Sisusarja on avoin kaiken ikäisille sisupartiolaisille. Kilpailuvartion suosituskoko on 2-6 kilpailijaa. Tehtävät ja osallistumistapa räätälöidään vartioiden edellytysten mukaan. Kilpailureitin pituus on noin 2 km helppokulkuista kevyen liikenteen väylää.


Saattaja

Turkoosissa sarjassa vartiolla tulee olla vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee vartion mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei saa auttaa vartiota kilpailutehtävien suorittamisessa.
Violetissa sarjassa vartiolla ei tarvitse olla saattajaa. Saattajalla ei tarvitse olla partiokokemusta.
Sisusarjassa vartiolla tulee olla mukanaan saattaja sekä tarvittavat avustajat.


Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Kilpailuun ilmoittaudutaan 3.-19.9. Kuksassa piirin nettisivuilta löytyvän linkin kautta. Kilpailuvartion ilmoittaa vartion saattaja tai muu yhteyshenkilö, esimerkiksi vartionjohtaja. Ilmoittautumisia syötetään vain 1/vartio, eli jokaista jäsentä ei tarvitse ilmoittaa erikseen.

Kilpailuun ei oteta jälki-ilmoittautumisia. Ilmoittautumisessa on ilmoitettava vartion nimi ja koko, kaikkien jäsenten ja saattajan erityisruokavaliot. Lippukunta, saattajan/vartion yhteyshenkilön nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite määrittyvät lomakkeelle automaattisesti Kuksasta - tarkista että tiedot ovat oikein!

Kilpailuihin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä yhteensä enintään 165 vartiota. Kilpailunjärjestäjät pidättävät oikeuden siirtää vartioita kilpailupaikkakunnalta toiselle, mikäli paikkakunnan osallistujamäärä ylittyy tai vartiomäärät jakautuvat epätasaisesti. Mahdolliset vartioiden siirrot pyritään toteuttamaan lippukunnittain niiltä alueilta saapuville vartioille, joiden matka-aikaan muutos vaikuttaa vähiten. Muutoksista ilmoitetaan 24.9. mennessä.

Suosituksena on, että Nokian kilpailuun osallistuvat Mäntän, Nokian, Oriveden ja Tampereen alueen lippukunnat, sekä sisuvartiot ja Vesilahden kilpailuun Akaan, Forssan, Heinolan, Hämeenlinnan, Lahden ja Riihimäen alueen lippukunnat.

Osallistumismaksu on 30 €/joukkue + 7 € osallistuja (ml. saattaja). Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailun ennakko-ohje lähetetään vartion ilmoittaneelle henkilölle sähköpostitse viimeistään 24.9. Ennakko-ohje tulee saataville myös piirin nettisivuille.

Yhteiskuljetukset

Kilpailuihin järjestetään yhteiskuljetukset Lahdesta, Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta, mikäli kuljetuksiin saadaan riittävästi ilmoittautumisia. Meno-paluukuljetuksen hinta on Lahdesta 19 €/hlö, Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä 15 €/hlö. Kuljetukseen ilmoittaudutaan kilpailuilmoittautumisen yhteydessä.

Tehtäväluettelo

Tehtävä Pisteet
Käytös 3
Satamaan päin 4
Varusteet vesille 3
Tarkkuusheitto 4
Solmut 5
Kalassa 4
Kalastajan verkko 5
Kummisedän lounas 6
Onnettomuus 5
Vellamon laatikko 7
Etäisyydet 4

Lisätietoa

Ilmoittautumisiin liittyvät asiat, yhteiskuljetukset, laskutukset
Partiotoimisto: puh: (03) 3123 4900, partiotoimisto [dot] tampere [at] partio [dot] fi
 
Kilpailukohtaiset asiat

Nokia: Kilpailujohtaja:Jussi Kukkonen, jussi [dot] k [dot] kukkonen [at] gmail [dot] com ja järjestelysihteeri: Piia Muhonen, piiamuhonen [at] gmail [dot] com

Vesilahti: Kilpailunjohtaja Pia Vaasvainio, pia [dot] vaasvainio [at] partio [dot] fi

 

Ikäkausien muut tapahtumat: