Hallitus johtaa kokonaisuutta

Hämeen Partiopiirin puheenjohtajat ja hallitus yhdessä toiminnanjohtajan kanssa vastaavat yhdistyksen johtamisesta ja yhdistykselle kuuluvien tehtävien hoitamisesta sekä toiminnan lainmukaisuudesta ja turvallisuudesta.

Piirihallitukseen kuuluu riina [dot] aspila [at] hp [dot] partio [dot] fi (puheenjohtaja), henna [dot] heikkila [at] hp [dot] partio [dot] fi (varapuheenjohtaja), piirin toiminnanalaryhmien puheenjohtajat ja kehitystoiminnasta vastaava hallitusjäsen. Hallituksen esittelijänä toimii tommi [dot] nyman [at] partio [dot] fi (toiminnanjohtaja) ja sihteerinä heli [dot] lehtomaki [at] partio [dot] fi (järjestöpäällikkö).

Hallituksen tehtäviin kuuluu muun muassa piirin kokonaisuuden johtaminen sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion toteuttamisen varmistaminen. Piirinjohtaja, varajohtaja ja toiminnanjohtaja edustavat piiriä sekä partioliikkeen sisällä lippukuntiin, toisiin piireihin ja keskusjärjestöön päin että liikkeen ulkopuolella suhteessa yhteiskuntaan ja yhteistyökumppaneihin.

Piirihallitus pitää ajankohtaisista asioista ja hallituksen päätöksistä Pihalla-blogia.

Hallitusjäsenten yhteystiedot löydät täältä.