Vuosi vauhtiin luottispäivässä

 

Hyvää kansainvälisyyden ja vaikuttamisen vuotta 2014! Vuosi on lähtenyt tohinalla käyntiin lippukunnissa, joissa talvileirien ja retkien suunnittelu käy kuumimmillaan. Piirissä toimintavuosi käynnistyi luottisseminaarilla viikonloppuna yli 80 luottiksen voimin.

Vuoden 2014 ohjelmapainotus on Kuulun maailmalle ja koko tämä vuosi on omistettu kansainvälisyydelle ja vaikuttamiselle.  Oma lippukuntani otti ohjelmapainotuksesta kopin ja matkaamme tulevana viikonloppuna talvileirillämme maailman ympäri. Mikäli ohjelmapainotus on vielä vieras, voit käydä hakemassa vinkkejä ja lisätietoa kuulun maailmalle –sivustolta.

Luottispäivän lisäksi pestikeskustelut piirihallituksen jäsenten kanssa ovat rytmittäneet alkuvuotta. Kahta pestikeskustelua vaille kaikki keskustelut on jo käytynä. Pitkät ja välillä jopa syvälliset keskustelut siitä millaisena meistä kukin oman pestin, piirin ja partion tulevaisuuden näkee, on antanut paljon ja tuonut myös itselle lisää pohdittavaa siitä mihin suuntaan partiota Hämeessä viedä. Viikonlopun luottispäivässä ehdin vaihtaa monien luottisten kanssa kuulumisia ja ajatuksia tulevan vuoden asioista. Voin siis sanoa, että hyvällä sykkeellä ollaan menossa eteenpäin. Vaikka suuntasimme katseemme tulevaan käänsimme päitämme myös menneeseen tilastojen valossa. Hämeen kasvuluvut ovat huikeat. Luottissemmassa viritimmekin lippukuntien tukityökaluja yhä kovempaa käyttöä varten.

Ensimmäinen piirihallituksen kokous koittaa torstaina. Kokouksessa saamme kuulumisia piirileiri Ilves13 loppuraportista ja teemme katsauksen tulevan kesän kokokohtaan eli Suurjuhlaan 2014. Käymme myös läpi hallitustyöskentelyn periaatteita ja pestien kuvauksia, sekä vahvistamme ryhmien ja jaostojen kokoonpanot tälle vuodelle. Jo perinteeksi muodostuneissa toimialakuulumisissa saamme varmasti katsauksen tämän vuoden toiminnansuunnittelun täytäntöönpanosta ja ajankohtaiset ryhmäkuulumiset lauantaina pidetyistä kokouksista. Käymme kokouksessa myös keskustelua siitä, kuinka jatkossa käytämme ja hyödynnämme tätä blogia ja kuinka viestimme täällä mm. piirihallituksen kokouksista. Joten pysy kuulolla!

Riina
Piirinjohtaja

PS: Olihan lippukuntasi Suurjuhla-asiamies jo nimetty ja markkinointi aloitettu?