Uusien piirihallitusjäsenten haku käynnissä

Piirihallituksemme erovuorossa oleville jäsenille pitäisi löytää seuraajat. Haku on käynnissä, mutta valtavaa ryntäystä ei kuitenkaan paikkoihin ole ollut. Haluankin kirjoituksellani rohkaista vaikkapa juuri sinua hakemaan ministerin paikkaa! Auki ovat ohjelmaministerin, kehitysministerin ja lippukuntatuen ministerin pestit. Lue lisää hp.partio.fi/vaalit -sivulta.

Hallituspestissä pääset näkemään erityisesti piirin toimintaa ja sen eri osa-alueiden työskentelyä hyvinkin läheltä. Suurelta osinhan homma on paperipartiota, mutta tapahtuu kuitenkin hyvällä sykkeellä mukavassa porukassa. Apunasi on myös ammattitaitoinen toimiston väki, joka yleensä pystyy tekemään eteen tulleista umpisolmuista selkeästi avattavia merimiessolmuja.

Ministerinä saat myös itsellesi vastuun oman osa-alueesi kehittämisestä ja oman ryhmän, joka toimii kanssasi ja auttaa tavoitteisiin pääsemiseksi. Ryhmäsi tukemana pystyt myös antamaan panoksesi keskusjärjestöstä tuleviin projekteihin ja kaikkiin niihin uudistusideoihin, joita ympärillämme jatkuvasti putkahtelee.

Tällainen uudistus kolkutteleekin juuri nyt ovella, ja tärkeässä roolissa siinä on uusi lippukuntatuen ministeri. Vuoden alusta pyrimme antamaan piiristä tukea lippukunnille ja siellä eri pesteissä toimiville johtajille mahdollisimman tehokkaasti. Tuen muodot ovat siis vielä kehittymässä - lähde kanssamme tekemään tätä uudistustyötä!

Leena
koulutusministeri ja vaalitoimikunnan jäsen