Tunnelmapaloja matkalta jäsenkokoukseen

Sateinen harmaa iltapäivä Hämeenlinnassa vaihtui bussin lämpöön ja matkaan kohti Oulua.  Tunnelma alkoi lämpenemään entisestään, kun saimme viimeisetkin delegaatit Tampereen partiotoimistolta mukaan. Kultaisten kaarien purilaisten tuoksu huumasi nälkäiset matkaajat ja sai aikaan kateellisia pistoja, kun veteraanikävijätkin hyppäsivät matkaan. M&S -tryffelipatukka ei liene ihan riittävä lounas matkaa varten.

Tasaisessa kyydissä oli mukavasti tilaa 19 delegaation jäsenellemme. Eräs konkarikävijä joutui melkein jättämään leikin kesken ennen aikojaan, kun kansallisia rautateitä kohdannut ikävä yllätys odotutti tunteja keskellä Janakkalan peltoja. Kokenut sankarimme selvisi pulmasta ja jatkoi turvallisessa kyydissä kohti pohjoista huolimatta riemukkaasta kyydistämme myöhästymisestä. Toinen pioneeridelegaattimme oli jo alkuviikosta kartoittamassa pohjoisessa pelipaikkoja ja lähestyi meitä tunnelmakuvin paikan päältä.

Matkanjohtaja Tommi oli miettinyt kivasti delegaation ryhmäytymisen puolesta jo etukäteen ostamalla valtaisiin puuhapusseihimme eri herkut jokaiselle. Pääsimme hengenmukaisesti swoppauksen makuun jo heti alkumatkasta.

Etupenkkiin oli jostain pesiytynyt duo Ukulelemimmit. Sulosoinnut kaikuivat takapenkkiin saakka ja yhteistyö myös kuljettajan kanssa ilmeisesti säilyi, kaikesta huolimatta.

Spekulointia kokouksen kulusta ja aiheista tahdittivat Sadun tunnelmapalat kimurantteja kysymyksiä ja Hä-hä-hämeen hiipivän ilves –tunnuksen näpertely. Rautalangasta vääntäen lopputulos valmistui hitaasti loikaten kohti hienoa lopputulosta. Hyvä me!

Matkalta raportoi,
Samuli ja Johanna