Syksyn ensimmäinen kokous Hämeenlinnassa

Piirihallituksen syksyn ensimmäinen varsinainen kokous pidettiin tällä kertaa Hämeenlinnassa Syöksynsuun rantasaunalla. Jo totuttuun tapaan kokous alkoi toiminnanalakuulumisilla, joista osa kuultiin jo ulkona samalla, kun otimme kuvaa tulevaan Hupparikansan puolella -haasteeseen.

Tosuhärdelli alkaa aikalailla olemaan voiton puolella ja suurin osa budjeteistakin on loppuviilausta vailla. Lippukuntatuen uudistus on edennyt isoin harppauksin eteenpäin. Siitä tullaan kuulemaan syksyn aikana useampaankin kertaan lisää. Kaikin puolin tuntui siltä, että Pihassa on tehty paljon töitä kiireisen alkusyksyn keskellä. Saimme myös nauttia poikkeuksellisen suuresta kokouspaperimäärästä näin digiakaudella, mutta täytyy todetta, että vaihteen vuoksi oli mukava selata papereita eikä tietokoneen ruutua.

Ensi vuoden toiminnansuunnittelun lisäksi kurkistelimme tämän vuoden tosuun ja tarkistelimme, mitä on tehty ja mikä vielä odottaa valmistumistaan. Vpj Henna teki taas kerran tarkkoja täsmäkysymyksiä kaikille, joihin kaivoimme vastauksia yli toimialarajojen. Jälleen syntyi monta hyvää keskustelua!

Viestintäministeri Minna esitteli viestinnän työstämän someohjeistuksen lippukuntien käyttöön, josta saimme kaikki hyviä vinkkejä siihen, minkälaisia nuo oikeasti hyvät kuvat piirin ja lippukuntien somekanaville olisivat. Samalla saimme Minnalta ohjeet siitä, miten vuosikirjaa 2016 työstetään.  Tarkoituksena olisi nostaa toiminnan takakana olevia ihmisiä enemmän esiin mm. henkilöhaastattelujen avulla kertomaan, miksi me olemme pesteihimme hakeutuneet.

Aluepäällikkö Lote raotti kokouksessa verhoa joulukampanjan ympäriltä ja saimme kurkistuksen mitä tämän vuoden joulukampanja pitää sisällään.  Hyvältä näyttää niin joulukampanjapäälliköiden kuin myyjienkin osalta. Joten nyt on viime hetket merkitä kampanjapäällikön tiedot Kuksaan ja suunnittelemaan tämän vuoden myyntitapahtumia! Tsemppiä joulukampanjapäälliköille pestiin ja intoa uusiin mahtaviin myyntikampanjoihin!

Annis
Kehitysministeri