Piirihallituksen kokous suuntaa kohti syyskokousta

Piirihallitus kokoustaa ensi torstaina Tampereella ja isoin asia muuten lyhyellä listalla on piirin syyskokous 12.11. ja siihen liittyvät valmistelut. Syyskokouksessa muuten valitaan ohjelma-, kehitys- ja lippukuntatuen ministerit. Lähtisitkö juuri sinä mukaan luotsaamaan piiriä kohti kirkasta tulevaisuutta? Lue lisää hp.partio.fi/vaalit.

Sitten takaisin esityslistaan: Syyskokousta varten päätämme toimintasuunnitelmasta vuosille 2017-2018 ja talousarviosta vuodelle 2017. Päätettävänä olevan toimintasuunnitelman toimenpiteet löydät jo nyt täältä. Syyskokouspäivä aloitetaan lippukunnanjohtajien ja sihteerien tapaamisella, ja käymme hallituksessa myös läpi tapaamisen suunnitelmat. Lippukunnanjohtajien ja sihteerien kannattaa lähteä tuonne kuulemaan tulevasta lippukuntatuen uudistuksesta ja hankkimaan vertaistukea pestiinsä.

Iloksemme olemme saaneet hallituksen päätettäväksi myös uuden lippukunnan, Näsijärven Kipinöiden, jäsenhakemuksen. Taitaa olla vasta toinen jäsenhakemus, joka mun eteen pöydälle tulee. Hienoa NäKi!

Näiden lisäksi käymme läpi toiminnanalojen kuulumiset ja tulevien Laajennettujen valiokuntien esityslistat sekä päätämme marraskuun jäsenkokouksen delegaatiosta.

Henna
Piirin varajohtaja