PiHa kokousti vapputunnelmissa

Torstai-iltana hallitus kokoontui Tampereen toimistolla. Kokous alkoi hieman myöhässä, sillä Tapparan voittojuhlat aiheuttivat ruuhkaa etelästä tulijoille. Kokous alkoi perinteisillä toiminnanalakuulumisilla. Tähtihetkinä edellisen kokouksen jälkeen tapahtuneista nostettiin pipojen ja sukkien luovuttaminen TAYSille, #munpartio -kampanja partioviikolla, syksyllä alkava järjestötoimijakurssi Valkeakoskella sekä lippukunnanjohtajien perehdytysmateriaali. Ansiomerkkitoimikunta on tehnyt lähiaikoina töitä hylättyjen ansiomerkkihakemusten selvittämisellä ja onkin päättänyt tarjota syksyllä koulutusta aiheeseen, jotta merkkien hakeminen olisi helpompaa. Kuulumisissa käytiin myös läpi myös tulevien laajennettujen valiokuntien asialistoja. Keskustelua herätti erityisesti lippukuntien tuen uudistuminen, valtakunnallisen samoajatapahtuman järjestäminen sekä partion markkinointi.

Toiminnansuunnittelu on käynnistetty ja voit jättää omat ehdotukset osoitteessa http://goo.gl/forms/e2rXBWgwqj. Olisi hienoa kuulla, mitä lippukuntanne ja sinä partiojohtajana piiriltä tarvitsette. Jotta ehdotukset pääsevät varmasti käsittelyyn, jätäthän ehdotuksesi viimeistään 31.5. Voit toki olla myös suoraan hallituksen jäseniin yhteydessä. Piirihallitus kokoontuu seuraavan kerran työstämään toimintasuunnitelmaa kesäseminaariin 10.-11.6.

Riina esitteli yhteisvastuuhankkeiden suunnitelmia. Nyt on aika pohtia miten saataisiin partiosta tehtyä entistä avoimempaa ja hakea omiin hankkeisiin rahoitusta. Syksyllä avautuu lippukuntien hankehaku. Pysykää siis kuulolla.

Toukokuun viikonloput ovat täynnä isoja partiotapahtumia. Sudenpentukisoihin on ilmoittautunut yli 1000 osallistujaa, wau! Kiitos suuren työn tehneille järjestäjille, tulossa on mahtava päivä sudenpennuille. Entä kuinka paljon väkeä nähdäänkään Reissussa Lahdessa 15.5.? Vielä ehtii mukaan!

Nähdään Reissussa!

Tytti

Ohjelmasta vastaava hallituksen jäsen