Partion kevätkausi ja kauan odotettu Roihuvuosi on vihdoin täällä!

Partiovuosi starttasi tänäkin vuonna tutulla kaavalla, luottispäivällä. Päivää on luottisministeri Samulin ja järjestöpäällikkö Helin toimesta valmisteltu jo pitkin syksyä. Luottispäivä on hieno tapa koota luottiksen kokoon yhteisten asioiden äärelle pienen joulubreikin jälkeen. Päivän jälkeen olimme jokainen varmasti motivoituneempia ja innokkaampia kohtaamaan uuden vuoden haasteet ja huippuhetket!

Painavan luottisasian lisäksi paikalla meitä motivoimassa löytöretkeilijä Pata Degerman. Hänen opeillaan haluaa ja jaksaa uskoa tehdä unelmista totta. Se vaatii paljon töitä, rohkeutta, motivaatiota ja monenlaisia tavoitteita, joita kohti määrätietoisesti edetä. Saimme kuulla uskomattoman tarinan etelä mantereelta Mount Sisun valloituksesta ja nähdä huikeita kuvia! Vaikka Laitikkalan kurssikeskuksen ikkunoiden takana paukkui -22 pakkanen, se ei ollut mitään verrattuna siihen säähän ja pakkaseen missä Pata oli retkellään ollut! Tunnelma sisällä oli tuttuun tapaan lämmin ja innostunut. Siis kuten aina - asenne ratkaisee!

Oikeanlainen asenne auttaa monessa ja sitä tullaan tarvitsemaan useasti tämänkin toimintavuoden aikana. Roihuvuosi on nimittäin täällä ja kohti kesää mennään kohisten. Ennen kesää on edessä monia kipinä- ja liekkihetkiä, joten on aika heittäytyä mukaan! Joko sinä olet nähnyt kuinka Hämeeseen saapui Roihun liekki?

 

Yksi näistä kipinähetkistä on ystävänpäivä! Oma lippukuntani sytyttää roihukkaat ystävätulet paikallisen palvelutalon pihaan kutsuen sen asukkaat mukaan paistamaan tikkupullaa, laulamaan partiolauluja ja nauttimaan yhdessäolosta yhteisvastuukeräyksen hengessä. Ystävänpäivänä voit ottaa kaverin mukaan ystävätulille, sillä ystävyydestä ja ylipäänsä lähimmäisestä huolta pitäminen on tärkeää!

Liekkihetkiä on myös luvassa toukokuussa, kun koko piiri kokoontuu yhteiseen nuotiopiiriin Lahteen paraatiretkipäivä Reissu2016 merkeissä. Luvassa on huikeaa tunnelmaa ja ilves-huutoja! Vaikka kesään on vielä matkaa, jaksan jo nyt hehkuttaa, kuinka mahtavaa saada koko piiri yhteen ennen kesää!

Roihahtavaa Roihuvuotta!

Riina
Piirinjohtaja