Matkaan lähden, matkaan lähden...

Hyväntuulinen Hämeen delegaatio kokoontui ti 15.11. Tampereella. Delegaatiomme johtaja Riina esitteli näpäkästi tulevan viikonlopun asialistaa ja käytännön kiehkuroita. Mukana matkassa on monia ensikertalaisia, jotka erityisesti paloivat halusta ymmärtää niin termistöä kuten resoluutiotoimikunta kuin selvittää kuinka monet korkkarit matkaan otetaan mukaan :)

Voiko Ouluun/Oulussa eksyä?

Bussimme arvioitu saapumisaika perjantaina Ouluun on klo 22. Kuulemma viisumia Ouluun ei tarvita ja viristen ja smart casualin lisäksi hotelliretkivarustus riittää. Katsoimme kartalta varuiksi jässärin siirtymiskohteet ja reitit (nimimerkki samasta lähtöpisteestä Hämeenlinnan kokoustilan joka tulosuunnalta saavuttaneen opastamiseksi)...

Ehdokkaat prässissä

Olimme iloisia siitä, että saimme kaikki ehdokkaat lauteille; puheenjohtajaehdokas Annan, varapuheenjohtajaehdokkaat Ilonan ja Lassen sekä partioneuvoston puheenjohtajaehdokas Paulin. Vaalitentin perusteella saimme kuulla, että partiolla on hyvä suunta, strategia & painopisteet ja ehdokkaat ovat valmiita pistämään eforttia asioihin. Tulevien vuosien aikana ehdokkaiden mielestä tärkeimpiä asioita ovat mm. yhdessä tekeminen (piirit, SP, luottikset ja kaikki partiolaiset), arvokeskustelu, LPK-tuen uudistuksen vieminen menestyksellä maaliin, tehtävien järkevöittäminen sekä tehokkuuden parantaminen (resurssijakoa miettimällä ja päällekkäisyyksiä karsimalla).

Liekkihetket

Mikä partiossa saa sitten ehdokkaat liekkeihin? Anna on ihan liekeissä silloin, kun on pitkään suunnitellut jotain & itseä ei enää tarvita, jokainen on löytänyt oman motivaationsa, asiat alkavat tapahtua ja tavoitteet täyttyä. Lassen liekkihetket partiossa löytyvät silloin, kun asiat tulevat valmiiksi, nähdään mitä kaikkea on saatu aikaiseksi, on motivaatiota jatkaa vaikkapa esimerkkien sekä onnistumisten kautta. Myös Ilona on liekeissä silloin, kun asiat on saatu valmiiksi ja hyvät asiat saavat vastakaikua. Liekkihetket lupaavat siis asioiden loppuunsaattamista ja yhdessä tekemisen meininkiä. Mikä sinut saa partiossa ihan liekkeihin?

Avoimin mielin, keskustelevassa hengessä jässäriliekkejä nostatellen
Satu ja Lasse