Kevään odotetuin Reissu

 

Aina pitää olla jotain mitä odottaa. Kun vuoden 2013 Paraatia suunniteltiin Hämeenlinnaan käytiin piirihallituksessa keskustelua pitäisikö paraatin konseptia muuttaa ja uudistaa? Voisiko paraati olla jotain muutakin kuin juhla ja itse marssi? Pääkaupunkiseudulla oli juuri järjestetty ensimmäinen Kohtaaminen, Lintsillä. Oli aika ottaa yhteyttä pitkäaikaiseen yhteistyökumppaniimme Särkänniemeen, jossa partiolaiset olivat ennenkin Tampereen paraatien jälkeen juhlistaneet kevätkauden päättäjäisiä.

Ensimmäiset vihreät valot saimme jo syksyllä 2013, mutta edessä oli Suurjuhla. Sinne halusimme lähteä mahdollisimman isolla joukolla ja niin lähdettiinkin. Kaikenkaikkiaan tuo mahtava seikkailuviikonloppu Kouvolassa senkun vain innosti meitä jatkojalostamaan idea uudenlaisesta Paraatipäivästä.

Syksyllä 2014 kävin toiminnanjohtajan Tommin kanssa Särkänniemessä keskustelemassa uusista ajatuksista ja siellä innostuttiin heti. Kun saimme Jylhän Elinan houkuteltua Paraatiretkipäivän johtajaksi syntyi Reissu2015.

Elina pisti Reissuun vauhtia ja saimme kasaan tiimin, joka päätti uudistaa koko päivän. Reissutiimi on tehnyt mahtavaa työtä ja olen heistä ylpeä!

Se mitä kaikkea on tulossa, selviää sunnuntaina. Voin kuitenkin vakuuttaa että hieno seikkailupäivä on luvassa aina lähtöselvityksestä iloiseen hurvitteluu Särkänniemessä. Meitä on lähdössä Reissuun lähes 4000! Iloa, naurua, laulua ja partiohuutoja ei päivästä puutu.

Nähdään sunnuntaina!

Riina
Piirinjohtaja

PS: Mitä sitten ensivuonna? Onko Reissu silloin perinteen mukaan Lahdessa, vai jossain muualla? Mitä päivään silloin kuuluu? Niin, monenlaisia ajatuksia on jo nyt herännyt mieliin. Mikäli tulevan Reissun tekeminen kiinnostaa, ota yhteyttä. Reissulle nimittäin tarvitaan ensivuonnakin tehokas johtotiimi!